Skip to main content

CNA, scrisoare de atenţionare pentru o reclamă în care Metropola TV se prezintă drept „singura televiziune care îţi spune adevărul”

 
CNA, scrisoare de atenţionare pentru o reclamă în care Metropola TV se prezintă drept „singura televiziune care îţi spune adevărul”

„(...) găseşte singura televiziune care îţi spune adevărul şi te provoacă să afli mai mult.” Astfel suna mesajul unei reclame pentru Metropola TV, televiziunea Consiliului Local din Voluntari, difuzată pe Sport Total FM, deţinut de acelaşi Consiliu din Voluntari, condus de Florentin Pandele. 

Publicitate

Spotul a rulat câteva luni, în această formulă, până a fost reclamat la CNA, potrivit declaraţiilor reprezentantului postului. Între timp campania a fost şi oprită. De aceea, CNA a decis să trimită Sport Total FM, postul care a rulat reclama, doar o scrisoare de atenţionare. 

Cum s-a apărat reprezentantul postului: 

„Evident că este o greşeală, este o exagerare. Deja spotul a fost oprit.”

Conţinutul reclamei:

„Metropola TV, televiziunea care ne readuce în prim plan reperele, familia, credinţa şi România. Nu mai aştepta. Rescanează grila de programe şi găseşte singura televiziune care îţi spune adevărul şi te provoacă să afli mai mult. Viaţa ta cu bune şi rele este aici. Talk show-uri incitante, producţii cu vedete incontestabile şi români remarcabili, divertisment de calitate. Mută pe Metropola TV. Vrei să vezi şi să revezi.”

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Klara Klara
    Hai cu Manastire! Merita si el un salar decent
    PS: salar = salariu, dar sa inteleaga si S.M.
  • mihai mihai
    Toate oficinele pesedelei spun "adevărul" partidului, chiar dacă uneori se bat cap în cap intre ele, depinzând din care gașcă e patronul fiecăreia.
  • B.A.M B.A.M
    Păi și care e problema??? E DOAR publicitate/marketing/PR/etc...
    Nici asta nu mai e "corect politic"?!?!
    Chiar nu se pot abține din a fi ipocriți?!?!?
    #JOS IPOCRIZIA DIN CNA

Trimite un comentariu

sus