Skip to main content

Digi 24, atenţionat din cauza unui ...urs. Ce anume a reclamat CNA

 
Sursa foto: Profimedia Images, via Digi24.ro
Sursa foto: Profimedia Images, via Digi24.ro

Postul Digi 24 a primit o scrisoare de atenţionare de la CNA din cauza unei ştiri cu un urs. De ce?

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să trimită o scrisoare de atenţionare postului DIGI 24, întrucât în emisiunea Jurnalul de seara moderată de Cosmin Prelipceanu, în data de 14.04.2022 a fost prezentată ştirea în care un urs a fost lovit de două maşini pe DN1, iar postul a lăsat să se audă zgomotul pe fundal.

Valentin Jucan, membru CNA: De ce aţi lăsat să se audă pe fundal tot ce se întâmpla acolo?

Ce a spus în faţa CNA, Vera Secrieru, producător Digi 24?

“Nu trebuia lăsată ambianţa, ci ar fi trebuit tăiată din montaj. Nu ar fi fost cazul să fie amplificată starea pe care o transmiteau imaginile.”

Valentin Jucan, membru CNA:

“Aceste imagini însoţite de sunet sunt extrem de puternice. Nu mai vorbesc de cei care au acasă animale şi se implică în modul în care acestea sunt protejate de către societate. O astfel de ştire poate să însemne o întreagă zi în care eşti marcat de ce ai văzut.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Soby Soby
    @B.A.M, pe vremea când era Vera Secrieru la Realitatea TV nu a susținut CNA. Asta era până în luna lui februarie 2014, de când a părăsit Realitatea TV pentru Digi 24.
  • B.A.M B.A.M
    Vera Secrieru trebuia să apere Digi 24, NU să susțină poziția CNA-ului!!! (Îi urez succes pentru posibilul șomaj, pe model CTP...)
  • Soby Soby
    Off-topic: Oare ce se mai aude de Antena 3 by CNN?

    Ieri a fost 19 septembrie 2022, nu s-a schimbat nimic, iar pe promo-uri nu au dată fixtă. Oare Gâdea și Ursu amână relansarea Antenei 3 ca Antena 3 by CNN pe 26 septembrie 2022? Just asking.

Trimite un comentariu

sus