Skip to main content

Europa FM a cerut prelungirea licenţei pentru 6 dintre staţiile locale. Detalii din şedinţa CNA

 
foto: europafm.ro
foto: europafm.ro

SC Europe Developpement International – R SA, adică Europa FM, a solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualului prelungirea duratei de valabilitate a licenţei audiovizuale, pentru şase dintre cele 57 de staţii – Vaslui, Giurgiu, Alexandria, Buzău, Mangalia şi Slobozia. CNA a aprobat.

Publicitate

Toate staţiile locale ale postului de radio Europa FM nu difuzează un program local sau publicitate locală, ci au aceeaşi grilă ca staţia principală, care emite în Bucureşti pe 106,7 FM.

Licenţele celor şase staţii ar fi expirat în perioada 15 august – 1 septembrie, dar au primit aprobarea pentru prelungirea licenţei, după ce reprezentanţii Europa FM s-au prezentat în şedinţa CNA de marţi, 18 iulie.

Frecvenţele pe care pot fi ascultate aceste staţii locale ale postului de radio Europa FM

  • Alexandria – 93,4 FM
  • Buzău – 100,3 FM
  • Giurgiu – 89,4 FM
  • Mangalia – 106,1 FM
  • Slobozia – 100,9 FM
  • Vaslui – 100,3 FM

Europa FM a fost reprezentată în şedinţa CNA de Cristi Popescu, Directorul Tehnic al staţiei de radio. Acesta a anunţat că acţionariatul rămâne acelaşi, iar grila de programe nu suferă modificări de structură, ci doar s-au făcut unele adaptări, pentru perioada estivală.

Cristi Popescu, directorul tehnic Europa FM: „Europa FM intenţionează să rămână o principală sursă de informare, atât pentru ascultătorii din ţară, cât şi pentru cei din străinătate.

Avem foarte mulţi ascultători şi pe streaming. Europa FM rămâne acel post de radio care dă posibilitatea ascultătorilor să intre în dialog cu personalităţi din cultura României, din zona politică sau de business.

Dosarul cu licenţele Europa FM a fost foarte repede discutat în şedinţa CNA, căci membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului nu au avut nici întrebări, nici comentarii la cele spuse în prezentarea Europa FM.

Autor: Anca Bejan anca.bejanpaginademedia.ro
viewscnt

sus