Skip to main content

CNA închide ochii la exorcizări pe TV. Naşul TV a scăpat de amendă, după cazul exorcizărilor date în timpul zilei

 
CNA închide ochii la exorcizări pe TV. Naşul TV a scăpat de amendă, după cazul exorcizărilor date în timpul zilei

IREAL. CNA închide ochii la exorcizări date la TV. Naşul TV scapă de amendă, după episodul cu exorcizările date pe post în timpul zilei!

Publicitate

Forul a tot amânat speţa până a ajuns să se prescrie. Concret, au trecut cele şase luni în care se putea discuta cazul, derapajul fiind vechi de peste jumătate de an. 

CNA a mai avut pe masă subiectul, la finalul lunii octombrie, însă atunci nu s-a luat o decizie. Motivul a fost frapant: nu s-a găsit un articol din lege care să se aplice în acest caz! (În trecut, Naşul a mai fost amendat pentru exorcizări, invocându-se articolele legate de protecţia minorilor)

Acum, când aproape se găsise un articol pentru sancţiune (protecţia minorilor), Naşul tot a scăpat. Motivul: „au trecut cele şase luni în care putea fi amendat postul în acest caz”, a pus chiar Nicolae Bălaşa, vicepreşedintele forului. 

Faptul că nu s-a aplicat amendă vine şi în contextul în care unii membri CNA au criticat situaţia:

„Aici nu e este vorba despre credinţă.. Felul în care se desfăşoară la televizor aceste lucruri este problema. Să scoţi dracii din oameni la televizor… Cum să faci aşa ceva? E ceva de neprivit”, a spus Dorina Rusu.

Nu ar fi fost pentru prima dată când Naşul TV era penalizat pentru astfel de derapaje. S-a mai întâmplat şi acum doi ani. 

Persoane cu mâinile legate la spate

Remintim cazul, pe scurt. A fost vorba despre imagini dramatice cu mai multe femei în timpul unui ritual de exorcizare. Scenele au fost difuzate în cadrul emisiunii „Nu renunţa!”, difuzată în intervalul orar 17:00-18:00, pe 2 iunie.

Persoanele care apar în imagini aveau mâinile legate la spate, iar uneori îşi modificau vocea sau răcneau, atunci când răspundeau la întrebările adresate de către cel care realiza ritualul. Chipul femeilor a fost blurat.

Naşul TV, amendat acum doi ani pentru exorcizări la TV

Pentru o situaţie asemănătoare a fost amendat Naşul TV acum doi ani. În februarie 2019, postul lui Moraru primea o amendă de 20.000 de lei, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă.


CITEŞTE ŞI: Exorcizări la Naşul TV. În miezul zilei! Într-o emisiune păstorită de „Biserica Universală”


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Soby Soby
  @Dinu Mai este și eStrada TV care seamănă cu OTV.
 • Dinu Dinu
  Sunt curios de ce nu inchid postul asta? Asta a ajuns otv 2, fara gluma
 • Iuli Iuli
  Cu ce se ocupă cei de la CNA? Care este PROGRAMUL DE MUNCĂ? Luni-vineri/8 ore? De ce se prescriu cazurile? Atât de greu este să amendezi unele televiziuni rebele?

  Dacă era pe ProTV sau Antena1, a doua zi aveau amenda de 200,000 lei
 • Soby Soby
  Off-topic: Moldova TV din Râmnicu Sărat vor să emită la Nivel Național.
  Astăzi au fost la CNA pentru a depune acte ca să emită la Nivel Național.
 • Camelia Camelia
  Nu cred ca trebuie amendat pentru protecția minorilor, dacă era un film documentar îl amendau? Nu cred.
  Ce ma deranjează pe mine, este ca CNA-ul spune cu lejeritate, ca un anumit caz (oricare) s-a prescris. Pai nu este un autodenunt, ca sunt incompetenti/absenți? Ce munca fac ei, ca doar nu urmăresc toate emisiunile din țară.
 • DODO DODO
  cna =o institutie fara vlaga , timorata si stearsa Ar trebui inprospatata urgent
 • jk jk
  E lasa,mai vine o faza de genul si le dam 2 odata

Trimite un comentariu

sus