Skip to main content

Televiziunea Happy Channel, licenţă prelungită cu încă nouă ani

 
Televiziunea Happy Channel, licenţă prelungită cu încă nouă ani

Consiliul Naţional al Audiovizualului a admis prelungirea cu încă nouă ani a licenţei televiziunii Happy Channel, parte a Antena Group. Postul de televiziune a fost prezentat în faţa forului audiovizual de Norina Ionescu, reprezentantul Antena Group, şi Laura Ştefănică, directorul de programe al postului. 

Publicitate

Laura Ştefănică, director de programe Happy Channel:

„În 2023 postul reuşeşte o poziţionare foarte bună la nivelul pieţei din România, ocupând locul şase în topul canalelor, iar grila de programe este alcătuită din producţii româneşti, seriale, filme şi miniserii”, le-a spus membrilor CNA directorul de programe al postului.

Lansată în ianaurie 2006 sub numele Euforia Lifestyle, postul de televiziune a devenit Happy Channel, în martie 2016, cu Ruxandra Ion consultant pe zona de conţinut.

De altfel, brandul Happy Channel i-a aparţinut chiar Ruxandrei Ion, care gândise acest proiect pentru a-l lansa împreună cu Adrian Sârbu. Chiar primise licenţă de la CNA pentru această televiziune, însă proiectul a murit din cauza lipsei de finanţare, după cum declara Ruxandra Ion, la momentul respectiv. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

sus