Skip to main content

„Te înţepi cu serul experimental şi te transformi într-un zombie cu telecomandă” - Afirmaţia făcută la Kapital TV atrage o amendă de la CNA

 
Foto - Pexels
Foto - Pexels

Postul de televiziune Kapital TV trebuie să scoată din buzunar 10.000 de lei. A fost amendat de Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru afirmaţii antivacciniste, dar şi pentru conspiraţii pe marginea aceluiaşi subiect. 

Publicitate

S-au spus lucruri uluitoare în respectiva emisiune. De pildă, unul dintre invitaţi a afirmat că:

„Te înţepi cu serul experimental şi te transformi într-un zombie cu telecomandă

A continuat în aceeaşi notă: 

„Nu zic că oamenii ăştia care s-au vaccinat sunt zombie. Ba chiar am, şi regret, am o rudă foarte apropiată din familie care a ales să o facă fără să-mi spună. Nu dau detalii dar sunt foarte mâhnit din cauza asta. Eu contez pe faptul că prima această pereche de doze, prima doză plus rapelul, Johnson & Johnson o singură doză şi aşa mai departe.

Prin faptul că s-au achiziţionat atât de multe doze mizez pe faptul un build up mai mare de infrastructură cu mai multe doze ca pe noi să ne facă până în final să zâmbim cu telecomanda, cum zicea un prietene de al meu.

Îi îndemn pe oamenii care s-au vaccinat cu o doză să nu-şi facă rapelul, pe care care s-au vaccinat cu două doze să nu le facă pe celelalte. Nu vă vaccinaţi pentru că nu este a bine”, a spus invitatul din emisiunea Realitatea în Politică difuzată de Kapital TV în luna iulie. 

La şedinţa CNA de ieri nu au fost prezenţi oficialii postului din Hunedoara. Şefa CNA a remarcat acest aspect: 

„Dânşii vin doar când vor să prelungească licenţa, iar atunci ne promit că vor respecta legea”, a spus Cristina Pocora. 

Somaţii pentru Metropola şi România TV

Tot în şedinţa de ieri, CNA a dat şi două somaţii posturilor Metropola TV şi România TV. Emisiunea de la Metropola a fost moderată de Mădălin Ionescu.

Despre aceasta din urmă, Mircea Toma a spus: 

„Este o emisiune tendenţioasă. Au fost alese informaţii din zona ostilă vaccinării

Mădălin Ionescu, prezent în faţa CNA, a explicat derapajele din emisiune:

„Eram într-un moment în care toată Europa se relaxa, preşedintele spunea că a învins pandemia, iar preşedintele OMS nu recomanda vaccinarea la copii.

Toate dezbaterile s-au bazat pe nişte surse medicale şi de presă de afară.

Există un pasaj în care eu fac o afirmaţie despre cei zece copii morţi în Novergia din cauza vaccinurilor. Nu am găsit sursa care a stat la baza afirmaţiei, nu mi s-a întâmplat niciodata aşa ceva. Indiferent de anvergura afirmaţiilor, aveam la bază surse. De data aceasta nu. Cred că am făcut o confuzie, din păcate. Sigur că afirmaţia nu schimbă datele problemelei, întrucât autoriţările novergiene excluseseră vaccinurile Astra Zeneca.

Eu nu sunt antivaccinist, iar eu am specificat că sunt pro-vaccinare. Eu sunt vaccinat, iar documentaristul meu la fel”, a punctat realizatorul TV. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DODO 2 DODO 2
    oare cine are telecomanda ?
  • DODO DODO
    sigur ca tocmai ei cei care spun asa ceva sint zombii telecomandati pentru ca numai ei o tin pe-a lor fara discernamint
  • Mile Mile
    Sunt oameni care fac boala fără sa știe
  • Soso Soso
    Trebuie facuta o distinctie clara intre libertatea de exprimare si prostie. Sau mai bine zis, de a profita de pe urma prostiei. E una sa ai dreptul sa te exprimi liber, si alta sa stii cum sta treaba, dar sa preferi sa exploatezi 'nisa' asta de oameni prosti si needucati, care prefera sa auda teoriile conspiratiei decat sa creada oamenii de stiinta.
  • Mile Mile
    Nu sunt persoane postaci împotriva, ci susțin libertăți, se fac analize , dacă anumiți oameni mor din asta ha
  • jk jk
    @Mile cum de comentezi aici?Nu este antena in discutie,deci nu este domeniul tau
  • Mile Mile
    Ce va pasa de alții va vaccinați dacă vreti
  • jk jk
    @Cristi e simplu.Nu s-a reclamat,sau daca da,nu a ajuns pe masa.Cand se va ajunge,va incepe spectacolul
  • Cristi Cristi
    Ciudat că nu a venit nimic și pentru eStrada TV care preia programe News România cu Șoșoacă, Bahmuțeanu și Lazarus.
  • Didi Didi
    Ar trebui punctat in fiecare stire din asta ca toti antivaccinistii sunt vaccinati: sosoanca, olivia ster, madalin ionescu etc.
  • jk jk
    @Camelia si ghici ce!Se va da o sanctiune,asta daca se va da si in primul rand daca va ajunge pe masa,maxim 5...10000,ca na...
  • Camelia Camelia
    Deodată, ca prin minune, CNA-ul se uita la televiziunile mici. Sa vada dom. presedinte ce harnici sunt ei. Ca si spitalele pentru care nu mai conteaza decat covidul, la fel si CNA.
    Intre timp Ciuvică spune ca avem un guvern de autisti, Oana Zamfir ii spune sa nu-i jigneasca pe cei care au cu adevarat aceasta suferință, iar Ciuvica spune "Ete na, ce mare suferinta, se duc la nu stiu ce fundatii......".
  • Stefan Stefan
    O amenda cat un purice. Bani de cafea.

Trimite un comentariu

sus