Skip to main content

Canalul de YouTube LOOLOO Kids, acum şi post TV clasic. Va fi extins în Ungaria şi Polonia

 
Sursa foto: TRALALA, Facebook
Sursa foto: TRALALA, Facebook

Un canal de YouTube va fi şi un post de televiziune clasic. Este vorba despre LOOLOO Kids, unul dintre cele mai populare canale de youtube, parte a Tralalala. Canalul de YouTube LOOLOO Kids - un proiect internaţional în limba engleză, pornit din România - a fost lansat în 2014.

Publicitate

LOOLOO Kids este un program tematic pentru copii cu zonă naţională şi internaţională. Programul LOOLOO Kids va fi preluat în Bulgaria, Germania, Turcia.

Prin numărul de canale de YouTube (în diferite limbi), LOOLOO Kids a ajuns la 80 de milioane de abonaţi din întreaga lume. LOOLOO Kids este dublat în 18 limbi străine, iar în ultimii ani a fost licenţiat pentru televiziuni din Polonia, Argentina, Filipine, India.

Reprezentantul postului spune că: "ne-am gândit că dacă tot au succes animaţiile noastre, să lansăm programul LOOLOO Kids, un program gândit special pentru a ajuta copiii să înveţe limba engleză."

Astfel, reprezentanţii serviciul de programe TRALALA din Bucureşti au solicitat Consiliului Naţional al Audiovizualulu acordarea licenţei audiovizuale a societăţii TRALALA STUDIO SRL Iaşi pentru difuzarea prin reţele de comunicaţii electronice a serviciului de programe LOOLOO KIDS din Bucureşti.

Reprezentant TRALALA:

"Ne-am propus pentru anul următor să extindem zona de difuzare, de accea am solicitat extinderea către naţional şi internaţional, pentru că vrem să ne asumăm eforturile de a duce semnal către toată diaspora românească.

În plus vrem să dăm curs invitaţiei competitorilor noştri care ne-au felicitat pentru rezultatele pe care le-am înregistrat în România şi ne-au spus că genul nostru de programe ar fi bine venit şi în Polonia, Ungaria, pentru că acest concept pe care l-am dezvoltat are succes şi ar avea public în acele teritorii"

Cristina Pocora, membru CNA:

Pe TRALALA aveţi exact grila cu care aţi venit la noi? Vă tot timpul doar muzică.

Reprezentant TRALALA:

"Funcţionăm doar cu grila aprobată. Emisiunile sunt grupate pe principii tematice şi chiar dacă este foarte fină diferenţierea dintre ele."

Dorina Rusu, membru CNA:

 "Am văzut că e un mare succes în online. Mi se pare un proiect foarte bun ţi foarte interesant. Eu nu ştiam că e un brand la nivel internaţional şi că are succes în atâtea ţări."

Dorina Rusu, membru CNA:

Aţi spus că aţi vorbit în legătură cu preluarea postului pe cablu în momentul în care va fi licenţiat în mai multe ţări. Unde va fi preluat?

Reprezentant TRALALA:

"Avem cereri în Bulgaria, Turcia, Germania, Polonia. LOOLOO KIDS o să fie doar în limba engleză şi o să fie extins în Ungaria şi Polonia."

Orsolya Borsos, membru CNA:

"Cunosc producţiile din Ungaria, chiar dacă sunt în limba maghiară, dar conţinut atât de calitativ şi bine pus la punct nu prea există, şi o să fie un succes. Nu ştiu dacă aveţi posibilitatea să aveţi content şi în alte limbi, dar ar fi bine să fie şi în maghiară."

Reprezentant TRALALA:

"Avem în plan să fie şi în limba maghiar în anii următori."

VIDEO. Un fragment din ce înseamnă LOOLOO KIDS:

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus