Skip to main content

CNA. Profi 24 TV, postul unde lucrează Răzvan Corneţeanu şi Grigore Cartianu, devine televiziune naţională

 
CNA. Profi 24 TV, postul unde lucrează Răzvan Corneţeanu şi Grigore Cartianu, devine televiziune naţională

Televiziunea Profi 24 TV, deţinută de Astra Smart Media SRL Curtea de Argeş, devine post naţional. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţă modificarea zonei de difuzare din regional în naţional.

Publicitate

La postul TV sunt realizatori, printre alţii, jurnalistul Grigore Cartianu şi fostul manager de la Ringier şi de la Adevărul Răzvan Corneţeanu.

Grila de programe aduce emisiuni noi, precum: Ce vrem noi, femeile şi Matematica destinului, însă din primăvara vor fi şi alte două emisiuni, una medicală şi una mondenă.

Grila este compusă din ştiri, talk-show-uri, emisiuni proprii, emisiuni muzicale şi documentare, care vor fi prezentate de luni până vineri.

Grigore Cartianu, realizator emisiunea Verde-n faţă:

"În 32 de ani de gazetărie, am lucrat doar la ziare naţionale, am condus ziare naţionale (Evenimentul Zilei, Adevărul). Conţinutul pe care l-am făcut şi îl fac în continuare, inclusiv la emisiune este unul naţional.

Invitaţii sunt de rang naţional, când spuneam de parlamentari, de miniştri, nu m-am referit că o să chem primari, dar asta nu înseamnă că nu voi putea chema primari sau şefi de Consilii Judeţene. Ca structură, invitaţii sunt de anvergură naţională."

Grigore Cartianu prezintă emisiunea Verde-n faţă, difuzată în fiecare vineri, în direct. Formatul este de tip talk-show.

Răzvan Corneţeanu, reprezentant Profi 24 TV:

"Eu aş susţine această idee de distribuire naţională a programului Profi 24, spunându-vă simplu că în toată experienţa mea de colaborare cu acest post am simţit beneficiile a încă unei voci libere în mediul audiovizual.

Şi cred că pentru România de astăzi, încă o părere şi încă o voce, aducând invitaţi, moderatori, tehnicieni buni, nu face decât să ajute populaţia la o mai bună informare."

Raluca Găină, producător şi realizator Profi 24 TV:

"Eu sunt responsabilă de studioul din Bucureşti, unde în momentul de faţă filmăm şase emisiuni. Cele patru sunt deja cunoscute de public, Verde-n faţă, Cutia Pandorei, Punctul pe i şi Secretul banilor, şi alte două emisiuni pe care am început să le filmăm recent.

Am filmat episodul pilot al emisiunii Ce vrem noi femeile, şi al emisiunii Matematica destinului şi le vom introduce în grilă. De la 15 februarie vom introduce şi un jurnal de ştiri, care se va filma în studioul din Buucreşti, în martie vom avea şi un matinal cu durata de o oră, iar din luna aprilie vom avea alte două emisiuni, una cu teme medicale şi o emisiune mondenă, care va fi realizată de un creator de modă."

Mircea Toma, membru CNA:

"Mie mi s-a părut extrem de convingătoare prezentarea concisă făcută de jurnaliştii pe care i-am ascultat."

Monica Gubernat, membru CNA:

"Am suficientă experienţă în acest Consiliu, încât să-mi dau seama că între teorie şi practică există o foarte mare diferenţă. Ca să pui acele idei în practică, îţi trebuie finanţare.

Ori eu la acest post de televiziune am văzut acelaşi calup de publicitate prezent permanent. Deci nu cred că vor avea potenţa financiară să susţină acest punct de vedere, la nivel naţional."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

sus