Skip to main content

Radio Eveniment FM din Murfatlar se va numi Sweet FM

 
Radio Eveniment FM din Murfatlar se va numi Sweet FM

Radio Eveniment FM din Murfatar modifică denumirea în Sweet FM. Reprezentantul postului de radio a explicat CNA-ului de ce se doreşte această schimbare.

Publicitate

Călin Alin, reprezentant Radio Eveniment FM:

"Solicitarea noastră vine în contextul în care, analizând zona în care se va recepţiona postul nostru de radio am constatat că programul muzical pe care îl derulăm pe postul Eveniment FM, nu este tocmai potrivit pentru această construcţie radio.

Astfel, intenţionăm să diminuăm conţinutul muzical axat pe folclor românesc şi să-l completăm cu muzică destinată minorităţilor care trăiesc în Dobrogea, turci, tătari, bulagri, greci.

În acest sens considerăm că păstrarea numelui Eveniment FM pentru această frecvenţă ar avea o confuzie în rândul ascultătorilor care sunt familiarizaţi cu formatul nostru muzical de la Sibiu şi Râmnicu Vâlcea.

Dorim să separăm ca brand staţia din Murfatlar, denumind-o Sweet FM. Structura serviciului de programe şi conţinutul editorial rămân neschimbate."

Monica Gubernat, membru CNA: - Faceţi retransmisie la Murfatlar?

Călin Alin, reprezentant Radio Eveniment FM:

Nu facem absolut deoc retransmisie. Niciun program nu va fi retransmis.

Mircea Toma, membru CNA – Cum aţi făcut analiza ca să vă daţi seamă că ascultătorii aşteaptă alt tip de muzică?

Călin Alin, reprezentant Radio Eveniment FM:

"Am căutat oameni de vânzări, oameni care să producă ştirile locale şi am început să ne consultăm cu ei. Ei fiind din zona Constanţei, ne-au spus ce muzică ascultă oamenii din Dobrogea.

Ne-au spus că trebuie să avem o muzică machedonească, un folclor grecesc, muzică turcească.

Am consultat informaţiile care sunt disponibile în online cu privire la statisticile din zonă. Ce oameni trăiesc acolo, ce obiceiuri culturale au. Şi aşa am constatat că trebuie să venim cu formatul muzical diferit."

 

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Regia de Emisie Regia de Emisie
    @Eduard - Laurentiule, tu esti? :)))
  • Eduard Eduard
    Sibiul începe să însemne tot mai mult pentru peisajul radio din România. 2 radiouri bune s-au născut acolo: gofm si noul sweet fm. Strălucitoare generație.

Trimite un comentariu

sus