Skip to main content

"Domnul primar fuge de mine ca dracu de tămâie!" Kapital TV, somaţie de la CNA: a acuzat, dar nu a cerut un punct de vedere

 
"Domnul primar fuge de mine ca dracu de tămâie!" Kapital TV, somaţie de la CNA: a acuzat, dar nu a cerut un punct de vedere

Somaţie de la CNA pentru postul Kapital TV. A făcut acuzaţii fără a cere şi punctul de vedere al celui acuzat. Detalii, în continuare:

Publicitate

În emisiunea Fotoliu cu ghimpi difuzată în data de 7 septembrie 2022, la postul Kapital TV, i s-au adus acuzaţii primarului din Simeria făra a fi contactat.

Somaţia publică de la CNA vine în contextul în care, postul nu a contactat primarul din Simera, pentru a-şi prezenta punctul de vedere.

Adrian Simeon, producătorul şi realizatorul emisiunii Fotoliu cu ghimpi de la Kapital TV:

„Nu aveam cum să-i cer în acel moment punctul de vedere al primarului din Simeria. Nu aveam de unde să ştiu ce va spune invitatul în emisiune pentru a solicita dinainte un punct de vedere.

Domnul primar de la Simeria nu prea răspunde la telefon şi nu prea vine la Fotoliu cu ghimpi. .. Avea posibilitatea, dacă sa simţit deranjat, să ceară un drept la replică pe care i-am acordat cu siguranţă. Nu a făcut acest lucru, dar un e mai târziu nici acum."

Răsvan Popescu, membru CNA: Aţi făcut vreun demn să-l invitaţi la emisiunea sau să intre în emisiune, în direct?

Adrian Simeon, reprezentant Kapital TV:

"Cu domnul primar de la Simeria nu reuşim să stabilească un dialog, pentru că nu răspunde la telefon. Este deontologic să cer un punct de vedere, dar nu ai cui."

Monica Gubernat, membru CNA: Înţeleg că aţi încercat să-l contactaţi pe domnul primar, dar acest lucru l-aţi anunţat pe post

Adrian Simeon, reprezentant Kapital TV:

"Am spus pe post că domnul primar fuge de mine ca dracu de tămâie, dar este primit în studio oricând doreşte domnia sa."

Somaţia publică este dată în baza articolului 40 cu 1 din audiovizualului:

"În cazul în care să aibă grijă în programele audiovizuale se aduc acuzaţii unei persoane privind faptele sau comportamentul ilegal ori imoral, acestea trebuie să susţină cu dovezi, iar persoanele ascuzate au dreptul să ţină cont. are intervină pentru a -şi exprima punctul de vedere, dacă acuzăţiile sunt aduse de furnizorul de servicii media audiovizuale, acesta trebuie să respecte principiul audiat şi alte pars; în situaţia în care persoana vizată refuză să prezinte un punct de vedere, trebuie să se precizeze. acest lucru. fapt."

Autor: Adriana Diură adriana.diurapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • S S
    Om mai prost ca tine nu i nimeni
  • Mile Mile
    Sunteți prosti pai exact nu vrea primarul

Trimite un comentariu

sus