Skip to main content

SOMAŢII de la CNA. Kanal D, pentru Puterea Dragostei şi Survivor. Pro TV, pentru un promo violent

 
SOMAŢII de la CNA. Kanal D, pentru Puterea Dragostei şi Survivor. Pro TV, pentru un promo violent

Ţipete, urlete, certuri şi reproşuri. Ceva obişnuit. Vorbim despre Puterea Dragostei, de la Kanal D. Totuşi, emisiunea a atras, astăzi, doar o „atenţionare” pentru postul TV, conflictele dintre concurenţi fiind mai „paşnice” decât în alte dăţi. 

Publicitate

CNA a somat postul turcesc şi pentru show-ul Survivor. Tot pentru discuţii ceva mai aprinse şi cu „bip” între concurenţi. 

Nu a fost singurul post de televiziune atenţionat pentru „violenţă” pe TV.

Pro TV a primit tot o somaţie de la forul audiovizual, pentru că a dat promo-ul violent (asta a fost concluzia CNA) al unui film, la ore accesibile şi minorilor. A fost vorba despre un promo pentru pelicula Obsesia trecutului


Kanal D: „Concurenţii sunt foarte tineri şi extrovertiţi. Îşi exprimă şi emoţiile”


În ceea ce priveşte emisiunea Puterea Dragostei, discuţiile dintre membrii CNA şi reprezentatul Kanal D au fost mai lungi. Emisiunea are un lung istoric de amenzi (unele consistente) pentru injurături, ţipete şi chiar îmbrânceli între concurenţii din emisiune. 

Chiar dacă a scăpat doar cu somaţie, emisiunea a fost criticată de şefa CNA, Cristina Pocora, dar şi de Dorina Rusu. 

Am remarcat agresivitatea, mai ales la Puterea Dragostei. A trebuit să dau sonorul mai încet când am vizionat”, a spus Dorina Rusu. 

Cristina Pocora a continuat:

„E o problemă, probabil, în selectarea concurenţilor. Atunci când sunt selectaţi după un anumit criteriu, nu ştiu care este acesta, ajungi să ai în casă persoane care găsesc că aşa este potrivit să comunice. Acest lucru este deranjant, mai ales când se uită adolescenţi.

E ceva ce se întâmplă în mod constant”, a punctat aceasta. 

Pe de altă parte, în şedinţa de astăzi (22 septembrie 2021), reprezentantul Kanal D la CNA a dat explicaţii în faţa membrilor CNA. Cătălin Băleanu, reprezentantul Kanal D, a spus: 

„Nu am auzit niciun cuvânt obsecen ajungând la public. Aceste cuvinte au fost acoperite, astfel încât nu au ajuns la public. Colegii mei au făcut o muncă enormă în acest sens.

În legătură cu Puterea Dragostei, ce mai poate fi spus? Emisiunea a ajuns la peste 300 de ediţii difuzare. Are un public loial şi pasional, format din persoane de peste 30 de ani.

Sunt peste 20 de ore de ore de emisie pe săptămână, iar în majoritatea timpului se întâmplă lucruri obişnuite între concurenţi.

Concurenţii sunt foarte tineri şi extrovertiţi. Ei îşi exprimă emoţiile aşa cum le trăiesc ei”, a spus acesta. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ileana Nicu Ileana Nicu
    O emisiune de un mai mare prost gust,
    nu am mai vazut. In deplinatate se arata incultura,proasta crestere a romanilor,lipsa de feminitate a fetelor si coplexele ,frustrarile baetilor.
    Prea il protejeaza Domnisoara Cristina,pe pupila Raducu.
    Ar trebuii sa-i faca o consultatei ,macar la un pshiholog.
    Seama a *** ***.Raduculetu trebuie dat afara,D-na Cristina este
    slaba ,nu poate tine in mana emisiunea.Unde esti CNA? Somn usor.La asa emisiune asa comentariu.
    Imi cer scuze, dar cum e turcul e si pistolul.
  • Elena Elena
    Este o jignire a inteligentei umane!
    Vinovatii? Cultura mediocra promovata de catre cei care, in mod normal, ar trebui sa dea cu subsemnatul organelor aferente.
  • Marica Luminita Marica Luminita
    Va rog să luați măsuri cu Radu concurent la Puterea Dragostei .Vom face plângere la CNA pentru comportamentul lui dar și pentru moderatoare că îi permite chiar îl încurajează .
  • je je
    am luat-o razna cu totii. pai, cine nu vrea nu se uita. daca tipa,ce? atata timp cat nu sunt date injuraturi sau, ca la acces direct, niste detalii ingrozitoare de ucidere, crime si violuri, nu vad care e problema. pana la urma avem telecomenzi
  • B.A.M B.A.M
    "Țipetele, urletele, certurile și reproșurile" fac ca reality-show-urile să fie urmăribile și interesante!!!! Orice om de televiziune MEDIOCRU știe acest lucru!!!! Dacă cei de la CNA joacă un rol IPOCRIT și preferă să DISTRUGĂ tot ce a mai rămas din industria TV din România, nu pot decât să aștept ca ei să rămână fără loc de muncă, prin migrarea către online a românilor, unde aceste lucruri sunt exploatate eficient, nu ca pe TV ÎN PREZENT.
    CNA depune toate eforturile posibile pentru a distruge televiziunea din România!!!
    #JOS IPOCRIZIA DIN CNA

Trimite un comentariu

sus