Skip to main content

COMUNICAT. 6 Accesorii de bază pe care fiecare femeie ar trebui sa le aibă

 
COMUNICAT. 6 Accesorii de bază pe care fiecare femeie ar trebui sa le aibă

COMUNICAT. Ştiai că accesorizarea este una dintre cele mai importante etape în crearea unui look bine pus la punct? Da, accesoriile bine alese pot duce o ţinută la un cu totul alt nivel, mai ales dacă deţii şi adaugi câteva piese de accent.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Poate că nu întotdeauna ai timp sau dispoziţia necesară de a-ţi studia ţinuta riguros şi să combini diverse variante. Există, însă, o serie de accesorii de bază pe care le poţi integra zilnic fără efort. Fiecare femeie ar trebui sa le aibă. 

Cel puţin o pereche de cercei versatili

Orice femeie ar trebui să deţină măcar o pereche de cercei simpli, care se potrivesc la aproape orice ţinută sau ocazie. Astfel, eviţi să pierzi timp inutil dimineaţa căutând în caseta de bijuterii un model care să se asorteze cu ţinuta din ziua respectivă. Te poţi orienta spre diverse tipuri de cercei din aur simpli sau cu mici pietre preţioase, cercei cu clips care se pun uşor sau chiar cercei cu diamante subtile ori cu perluţe.

Desigur, pentru ocazii speciale, ţinute lejere de zi sau pentru petreceri, ai toată libertatea să variezi, mai ales dacă ai mai mult timp la dispoziţie să te aranjezi.

O geantă de mână clasică şi de calitate

Fă un exerciţiu de imaginaţie. Câte genţi deţii momentan şi câte foloseşti cu adevărat dintre ele? Cu siguranţă ai acea geantă bună la toate pe care o foloseşti zilnic şi pe care o schimbi în special atunci când ieşi în oraş într-un mediu neoficial sau mergi la un eveniment.

Evită risipa şi investiţiile inutile în genţi care se pierd în dulap şi pe care se depune praful, alegând un model cu un design clasic, neutru şi uşor de integrat mai ales în zile în care trebuie să fugi de la birou la o întâlnire de afaceri şi apoi la o activitate cu copilul.

O geantă de mână din piele de bună calitate, de exemplu, este accesoriul cheie pentru fiecare femeie.

Ochelari de soare în tendinţe

Da, ne protejează ochii de radiaţiile UV, dar ochelarii de soare potriviţi adaugă şi o notă aparte de eleganţă sau de atitudine oricărei ţinute. Perechea potrivită de ochelari de soare oferă un plus de încredere aşa că alege rame care îţi completează trăsăturile, în culorile care îţi plac cel mai mult.

Pe lângă asta, a pereche elegantă de ochelari de soare de designer este o modalitate excelentă de a ridica valoarea oricărei ţinute şi reprezintă o investiţie excelentă.

Un ceas de mână sofisticat

Un lucru este cert, ceasurile de mână nu se demodează niciodată. Fie că eşti sau nu adepta bijuteriilor, acesta este mai mult decât un accesoriu. Sunt atât de multe modele de cadrane şi curele, încât, chiar şi atunci când nu porţi nicio altă bijuterie, ceasul singur va ieşi în evidenţă. Investeşte într-un ceas de mână de bună calitate, pe care îl poţi folosi în orice ocazie.

Un colier ca piesă de rezistenţă

Ideal ar fi să deţii un model de colier sau lănţişor care se potriveşte cu orice ţinută. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fie unul banal. Ba dimpotrivă, un design inedit, unic şi îndrăzneţ adaugă exact acea energie vibrantă aspectului tău general. Pentru un look mai boem, poţi alege chiar o combinaţie de 2-3 lănţişoare suprapuse.

O curea neutră

Poate că pantalonii stau fixaţi bine pe şolduri chiar şi fără o curea, dar nu este singurul scop al acestui accesoriu. O curea în stil clasic, fie pe negru, fie pe maro, este o piesă esenţială în garderobă şi uşor de adaptat la diverse ţinute şi la stilul tău personal. Poate accentua talia, poate da un aspect uniformizat unor pantaloni conici sau poate da formă unui blazer supradimensionat.

Multe femei nu poartă accesorii din obişnuinţă sau pentru că nu cred că este important. Dar nici nu trebuie să-ţi pierzi timpul încercând să găseşti accesoriile potrivite pentru fiecare ocazie, dacă ai în vedere aceste câteva elemente de bază în care ai investit o dată şi le poţi folosi timp îndelungat.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus