Skip to main content

COMUNICAT. Rolul accesoriilor în amenajarea livingului. Detalii care schimbă aspectul încăperii

 
COMUNICAT. Rolul accesoriilor în amenajarea livingului. Detalii care schimbă aspectul încăperii

COMUNICAT. O mulţime de oameni se întreabă cum să amenajeze livingul pentru a le reflecta personalitatea. Din păcate, după ce au stabilit designul general al camerei şi chiar şi după ce au achiziţionat mobilă living la comandă, majoritatea tot mai simt că lipseşte ceva.

Publicitate

Ei bine, acel ceva sunt accesoriile, detalii mici, dar deosebit de importante pentru aspectul unei sufragerii. Iată de ce şi mai ales cum să le folosiţi pentru amenajarea unui living personalizat!

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce rol au accesoriile în amenajarea livingului?

Dacă mobilierul vă va oferi confortul dorit şi spaţiile de depozitare necesare, iar culorile vor modifica spaţiul din punct de vedere vizual şi vor crea atmosfera, rolul de a da cu adevărat personalitate spaţiului va reveni accesoriilor.

Chiar dacă amenajarea este corectă în ceea ce priveşte mobila şi culorile, designul va fi unul rece şi impersonal dacă nu veţi adăuga câteva detalii care să spună o poveste.

Ce se poate califica drept accesoriu? Veţi putea folosi câteva sau chiar toate obiectele din lista următoare, în funcţie de gusturi şi de spaţiu:

● Oglinzi;
● Tablouri;
● Perne decorative;
● Vaze;
● Vase decorative;
● Obiecte de  artă,
● Paravane;
● Ceasuri de perete;
● Jaluzele;
● Perdele;
● Draperii;

Şi totuşi, cum le veţi alege pentru a crea un design unitar?

Alegerea accesoriilor

Primul lucru la care trebuie să vă gândiţi când alegeţi accesoriile este cât de bine se vor integra acestea în designul existent. De pildă, într-o sufragerie modernă şi minimalistă nu se va integra uşor un ceas ornamental în stil victorian.

De asemenea, un tablou abstract cu greu îşi va găsi locul într-un living clasic. Aveţi grijă ca toate accesoriile pe care le alegeţi să complimenteze designul actual, nu să contrasteze cu el.

Detalii care pot schimba aspectul livingului

Iată ce puteţi face pentru a da puţină personalitate livingului dumneavoastră!

Un aranjament pe masa de cafea

O măsuţă de cafea poate fi un accesoriu în sine, dar aşezarea unor flori, a unor cărţi sau a altor decoraţiuni pe ea o poate transforma şi mai mult într-un element de design. Desigur, condiţia de bază va fi ca obiectele de pe masă să aibă un anumit aranjament, nu să fie aruncate la întâmplare.

De exemplu aţi putea să grupaţi elementele asemănătoare, cu ajutorul unor tăvi. Unul dintre recipiente poate fi folosit pentru lumânările parfumate, iar celălalt pentru o vază cu flori sau alt tip de vas decorativ. Posibilităţile sunt, practic, nesfârşite!

Perne decorative

Pernele sunt preferate adesea drept accesorii, deoarece sunt extrem de versatile. Cu ajutorul lor veţi putea adaugă culoare şi mai multă textură livingului, dar puteţi de asemenea să introduceţi şi anumite modele noi. Fiind destul de ieftine, acestea pot fi schimbate des, în funcţie de sezon, de exemplu.

Tablourile

Tablourile sunt unele dintre puţinele elemente decorative ce pot adaugă şi un aspect cultural designului ales. Veţi putea opta fie pentru picturile preferate ale artiştilor favoriţi, fie pentru modele ceva mai abstracte care să complimenteze designul deja existent al camerei.

De ce nu, aţi putea chiar să înrămaţi câteva fotografii de familie pentru a simţi că cei dragi vă sunt mereu aproape.

În alegerea unui astfel de accesoriu va fi nevoie să luaţi în calcul stilul de amenajare, dimensiunea tabloului în raport cu spaţiul, dar şi cât de bine se va potrivi şi materialul ramei cu restul obiectelor de mobilier din living.

Plantele

Deşi acesta nu este primul element la care ne-am putea gândi când vine vorba de accesorii, plantele pot fi perfecte pentru a schimba atmosfera dintr-o sufragerie.

Recomandat este ca în orice locuinţă să existe măcar o plantă naturală, iar livingul este locul perfect pentru a găzdui o plantă în ghiveci sau poate un aranjament floral inedit.

Astfel veţi putea beneficia de o calitate mai bună a aerului, dar şi de un element de design care nu se va demoda nicicând.

Ce alte accesorii credeţi că se potrivesc în livingul dumneavoastră?

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus