Skip to main content

COMUNICAT. Top trei metode de accesorizare a ţinutelor office

 
COMUNICAT. Top trei metode de accesorizare a ţinutelor office

COMUNICAT. Cele mai multe companii solicită ca angajaţii să adopte la locul de muncă un cod vestimentar office. Totuşi, acest lucru nu presupune folosirea hainelor plictisitoare, ci a ţinutelor care îmbină eleganţa şi confortul.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă ai piesele vestimentare potrivite, nu vei avea probleme în a construi outfituri care să te scoată în evidenţă la birou. În cazul în care a intervenit monotonia în ţinutele office, poţi să faci o schimbare cu ajutorul accesoriilor.

Cu accesoriile potrivite, ai ocazia să scoţi din anonimat o ţinută office, fără să-i compromiţi seriozitatea. Descoperă care sunt cele mai simple metode de accesorizare a ţinutelor office!

Poartă încălţămintea potrivită

Pentru a păstra decenţa la locul de muncă, trebuie să alegi încălţările care se potrivesc unui mediu office. Astfel, încearcă să renunţi la papuci, la sandale decupate sau la tocurile ameţitoare, care nu sunt potrivite pentru job.

Ţinuta office se poate accesoriza cu pantofi eleganţi, care să-ţi completeze hainele purtate. În ceea ce priveşte modelele, se recomandă pantofii cu toc mic sau mediu, care să-ţi ofere confort atunci când ai de alergat de la un birou la altul.

Şi culoarea este importantă, aşa că mizează pe alegerea modelelor negre, nude, gri sau albe, uşor de accesorizat cu ţinutele pentru birou. Pentru a nu da greş cu alegerea materialului, nu uita că pielea naturală este un must have.

Dacă mediul de lucru îţi permite, poţi să încalţi şi o pereche de adidaşi comozi la job, pe care să-i accesorizezi cu jeanşi, cămaşă şi un sacou. Totuşi, evită încălţările sport destinate activităţilor sportive, care nu se recomandă pentru un mediu office.

Nu uita de geantă

La locul de muncă, un al doilea accesoriu ideal pentru ţinuta office este geanta. Acest accesoriu are un rol dublu - este util pentru a depozita obiectele personale şi întregeşte un outfit pentru birou.

Astfel, mizează pe purtarea genţilor simple, clasice şi elegante, de dimensiune medie. Acestea trebuie să fie suficient de încăpătoare, realizate din piele, un material cunoscut pentru rezistenţa sa.

La birou, poartă genţi în nuanţe neutre, care se asortează uşor, pe care să le schimbi şi cu genţile negre sau albe. Oricât ai vrea să atragi atenţia cu geanta, un model în nuanţe intense de roz nu este potrivit pentru job.

Investeşte în bijuterii simple

Nu în ultimul rând, bijuteriile reprezintă accesorii pe care nu trebuie să le omiţi pentru o ţinută office. Pentru un mediu de business, cele mai potrivite bijuterii sunt cele simple, din aur alb sau galben.

Pentru a nu da greş, ţine cont şi de câte bijuterii porţi în acelaşi timp.

Pentru birou, două bijuterii sunt suficiente pentru a-ţi accesoriza ţinuta. Poţi opta pentru modele de cercei din aur alb sau galben, pe care să-i combini cu o brăţară fină. Bijuteriile din aur îţi pun în evidenţă outfitul office şi îţi complimentează trăsăturile.

Recomandări pentru accesorizarea ţinutelor office

Atunci când alegi accesoriile, poţi ţine cont de anumite sugestii, astfel încât să nu creezi o impresie negativă la locul de muncă. De exemplu, în ceea ce priveşte încălţămintea şi accesoriile, lasă deoparte nuanţele vibrante.

Oricât de cool ar fi o pereche de pantofi în nuanţe neon, aceste culori sunt recomandate mai mult pentru timpul liber.

Pentru accesorizarea ţinutelor office, minimalismul este un must have, aşa că nu sunt recomandate nici bijuteriile de dimensiuni mari, cu pietre colorate sau modele supradimensionate. Piesele simple şi fine din aur sunt suficiente pentru a accesoriza o ţinută decentă pentru birou.

Ai în vedere recomandările noastre şi accesorizeaza fiecare ţinută office cu elemente simple şi de bun gust!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus