Skip to main content

COMUNICAT. Cu o experienţă de peste 25 de ani în presa din România, Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, lansează podcastul ALTCEVA

 
COMUNICAT. Cu o experienţă de peste 25 de ani în presa din România, Adrian Artene, directorul editorial al Grupului Gândul, lansează podcastul ALTCEVA

COMUNICAT. Un nou podcast va fi lansat pe piaţa de media din România începând de sâmbătă, 26 martie, avându-l ca gazdă pe Adrian Artene, directorul editorial al grupului de presă GÂNDUL. Intitulat ‘’ALTCEVA cu Adrian Artene’’, podcastul va putea fi urmarit integral pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene, în fiecare sâmbătă de la ora 19.00.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Adrian Artene:

‘’«Altceva» nu este un titlu convenţional, ci un cuvânt care înseamnă, esenţialmente, misiunea acestui podcast: aceea de a propune într-o risipă de podcasturi, un produs despre oameni proeminenţi, care sunt parte din cultură.
Iar dacă acest podcast va izbuti să transforme cel puţin un om bun într-un om şi mai bun, atunci voi considera că mi-am acoperit misiunea.

Aici vor fi restaurate «monumente» care se depreciază într-o retorică publică facilă, se vor rosti cuvinte pătrunzătoare, iar invitaţii mei vor fi lumini ce străpung întunericul în care ne aflăm de multe ori. Am credinţa că vom construi o comunitate de idei şi oameni cu judecată în jurul acestui podcast.

Comunitatea oamenilor care vor să-şi antreneze mintea şi să-şi hrănească sufletele. Comunitatea oamenilor normali, care nu au abandonat lecturile, care ştiu să asculte o muzică şi cu inima, nu doar cu urechile, dar şi comunitatea celor care extrag răspunsuri din tăcere şi se bucură de o piesă de teatru ca de o zi de duminică. A acelora care cred că Dumnezeu ne-a creat pentru a arăta celorlalţi bunătate şi a lăsa în urma noastră opere de lumină’’.

Adrian Artene publică în presa naţională din 1996. Un sfert de secol de jurnalism. Dintre care – un deceniu – a fost reporter special în Departamentul Investigaţii al ziarului ZIUA.

Şi-a şlefuit scrisul în redacţiile ”România Liberă” şi ”Jurnalul Naţional”, a fost redactor şef al cotidienelor „Averea” (rebranduit ”Click”), ”Cancan” sau ”Naţional”, iar azi este director editorial al Grupului de presă GÂNDUL.
Coordonează, printre altele, ”Gândul”, ”ProSport”, ”Cancan”, ”Ciao”, ”Promotor”, ”Descoperă”, ”ApropoTV” sau ”Ce se întâmplă doctore”.
A prezentat emisiuni cu audienţă consistentă la B1TV, Kanal D şi Acasă TV.

Dublu licenţiat în Jurnalism şi Drept, a absolvit şi două mastere în Teologie şi Ştiinţe Penale. Este autorul cărţii” Mafia Statală”, dar şi a volumelor de poezii” Iubirile pentru care a plâns şi Dumnezeu” şi ”Punctuaţia iubirii”.

Este membru al Uniunii Ziariştilor Profesionişti şi, totodată, al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Deţine numeroase premii pentru presă de investigaţie, dar şi premii literare.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • CLAUDIU CLAUDIU
    2 papagali, artene si slugoiul comunist de gheorghe
  • DDD DDD
    Dupa cat circ si CanCan a livrat pe piata, Artene cica s-a rebranduit. Lupul isi schimba parul...
  • An An
    Adrian Artene merita un loc la o televiziune...

Trimite un comentariu

sus