Skip to main content

COMUNICAT. Top cinci domenii în care-ti poti deschide o afacere cu buget redus

 
Foto | Unsplash.com
Foto | Unsplash.com

COMUNICAT.  În ultima perioadă din ce în ce mai multe persoane au urmat calea antreprenoriatului, dezvoltând afaceri în domenii din cele mai diverse. Dacă şi tu îţi doreşti să devii antreprenor, dar vrei să pui bazele afacerii tale cu un buget destul de redus, iată câteva domenii în care poţi începe să investeşti pentru a dezvolta o activitate antreprenorială.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Activităţi de prelucrare a lemnului

Fie că ai veleităţi în realizarea articolelor de mobilier sau fie că te descurci minunat în prelucrarea lemnului pentru construcţii, oricare dintre aceste situaţii pot însemna un punct de plecare spre antreprenoriat.

Nivelul investiţiei nu este foarte mare, deoarece vei avea nevoie de un spaţiu în care să lucrezi, pe care îl poţi închiria şi uneltele necesare pentru prelucrarea lemnului. Pentru a nu cheltui foarte mulţi bani ca investiţie iniţială poţi achiziţiona drujbe pe benzina la preţ avantajos, fierăstraie, sau polizoare, pe care să le poţi utiliza pentru a-ţi uşura munca.

La nevoie, poţi folosi aceste produse şi pentru uz propriu, cum ar fi pentru tăierea lemnului necesar pentru alimentarea dispozitivelor de încălzire care folosesc acest combustibil solid pentru încălzire.

Activităţi de marketing

Dacă eşti pasionat de marketing, atunci tot ce îţi va trebui poate fi găsit la preţuri mici, astfel încât să nu faci un efort financiar de proporţii. Vei avea nevoie de un laptop, de telefon, dar şi de programe cu licenţă pentru realizarea activităţilor, însă acestea nu implică costuri foarte mari.

Marketingul este un domeniu care atrage din ce în ce mai mulţi adepţi, însă pentru a lucra în acest domeniu trebuie să te documentezi constant şi să lucrezi efectiv pentru a câştiga experienţă şi de asemenea să fii la curent cu toate modificările pe care mediul online le aduce în discuţie în fiecare an.

La nivel de content marketing te poţi ocupa de activităţi de redactare de conţinut, fie lucrând pe o poziţie de freelance copywriter sau chiar content writer.

Activităţi de curăţenie

Unul dintre domeniile foarte căutate în ultimii ani este cel al firmelor de curăţenie. Vei avea nevoie de un aspirator cu spălare, de preferat profesional, dar şi de consumabilele pe care le presupune o astfel de activitate.

Fireşte, poţi investi, în funcţie de buget şi în lămpi UV sau produse profesionale pentru curăţare sau în utilaje noi, însă ca nivel de investiţie iniţială acest lucru nu va însemna foarte mult.

Pe fondul nevoii de curăţenie şi al puţinului timp care ne rămâne pentru această activitate, din ce în ce mai multe companii ajung să externalizeze serviciul, iar persoanele private preferă de asemenea ca aceste activităţi să fie realizate de cineva cu experienţă.

Acest lucru înseamnă un front mare de lucru la nivel de afacere, cu investiţii reduse, însă cu un potenţial de exploatare foarte ofertant.

Wedding planner

Organizarea nunţilor nu a fost niciodată mai exploatată ca în prezent, pentru că dacă privim cu atenţie vom vedea că poziţiile de organizatori de nunţi sunt întotdeauna căutate.

Va fi nevoie să investeşti în primă fază în dispozitive de birou, care să te ajute să te organizezi mai bine şi pe parcurs vei mai avea nevoie şi de programe speciale care să te ajute să te dezvolţi cât mai mult.

Fotograf profesionist

Realizarea de fotografii profesionale îţi oferă nu doar un venit destul de bun ci şi posibilitatea de a lucra după propriul program. Ca fotograf îţi poţi planifica şedinţele foto în funcţie de timpul tău, ia la nivel de investiţie vorbim despre aparate profesionale de fotografiere, dar şi de programe licenţiate de editare.

Acestea sunt doar câteva dintre activităţile antreprenoriale pe care le poţi desfăşura investind cât mai puţin la nivel de afacere, dar care un potenţial foarte mare de dezvoltare în timp.

În funcţie de lucrurile la care te pricepi sau de care eşti atras, poţi lua în calcul deschiderea unei afaceri care să îţi ofere mulţumire şi care să le ofere şi celorlalţi bucuria de a beneficia de servicii de calitate.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus