Skip to main content

COMUNICAT. Colaborarea cu o agentie SEO te poate scoate din anonimat. Iata cum!

 
COMUNICAT. Colaborarea cu o agentie SEO te poate scoate din anonimat. Iata cum!

COMUNICAT. Piata digitala, care cuprinde activitati de comert electronic si actiuni implicite de e-marketing, este una extrem de variata atat din punctul de vedere al ofertelor de bunuri ori servicii, cat si in ceea ce priveste modalitatile de promovare online ale acestora.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Aceasta diversitate se traduce, inevitabil, printr-un nivel concurential foarte ridicat si, deopotriva, printr-o cerere pe masura.

Astfel, pentru a supravietui ca brand intr-un astfel de mediu antreprenorial, este absolut necesar sa integrezi in strategia ta de business diverse tehnici – care sa-ti sporeasca vizibilitatea pe Internet, in randul internautilor (potentiali clienti) si, pe cale de consecinta, sa-ti genereze venituri substantiale (profit).

Una dintre tehnicile de marketing digital de baza pentru comertul electronic, in special, dar si pentru site-urile web de prezentare a oricarei companii ce isi doreste brand awareness in mediul online consta in Search Engine Optimization – servicii integrate de optimizare a site-urilor pentru motoarele de cautare, oferite de o agentie SEO.

Astfel de servicii, daca sunt livrate de o agentie SEO de top, sunt cu atat mai necesare cu cat detii un business de talie mica, regional / local, a carui vizibilitate in Google poate fi eclipsata de marile branduri.

Desi, la randul lor, inclusiv brandurile de mare anvergura apeleaza deseori la colaborarea cu o agentie SEO pentru a le propulsa pe primele pozitii ale paginilor cu rezultate de cautare Google (SERPs), cel putin, din acest punct de vedere, pornesti la drum cu sanse egale. Beneficiind, la randul tau, de sustinerea optimizarii SEO, brandul tau poate ajunge si el pe prima pagina din SERPs.

O agentie SEO cu experienta valida in domeniu, cu servicii integrate si viziune ampla asupra e-marketingului in general, te poate ajuta sa-ti optimizezi site-ul – fie magazin online, fie pagina web de prezentare – astfel incat sa devii vizibil in Google, chiar daca te afli la inceput de drum sau detii un business mai mic.

Acest lucru presupune, insa, un intreg proces, ce include atat aspecte tehnice, cat si on-page; respectiv, off-page. Rezultatele vor fi vizibile in timp, in circa 3 - 6 luni de la implementare, treptat, si vor trebui crescute si mentinute constant.

Cand intervine o astfel de competitie, intre un brand mic si un brand deja consacrat, specializate pe aceeasi nisa de piata, colaborarea cu o agentie SEO, care sa te scoata din anonimat, se concretizeaza prin mai multe paliere, actiuni si indicatii:

•   actualizarea permanenta a site-ului si ofertei comerciale;
•   asigurarea ca detii un profil Google My Business, unde sa semnalezi orice modificare / noutate;
•   oferirea unei experiente placute utilizatorului in momentul navigarii pe site (indici UX);
•  combinarea procesului de optimizare SEO (desfasurat pe termen lung) cu campanii PPC de scurta durata (pentru a obtine trafic rapid si profit in plus);
•  implementarea schemei Markup pentru returnarea unor rezultate cat mai relevante in urma cautarilor Google;
•   fidelizarea clientilor si colaboratorilor prin diferite strategii;
•   intelegerea permanenta a publicul tinta, a nevoilor si comportamentelor acestuia;
•   combinarea eforturilor de optimizare on-page cu cele off-page.

Chiar daca „lupta” va fi una dificila, in niciun caz o agentie cu prestigiu nu te va indemna sa recurgi la tehnici Black Hat SEO. Rezultatele vor aparea poate mai greu, dar sigur, in mod… organic.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus