Skip to main content

COMUNICAT. Ce înseamnă estetica dentară şi cum îţi poate reda încrederea în tine

 
COMUNICAT. Ce înseamnă estetica dentară şi cum îţi poate reda încrederea în tine

COMUNICAT. Descoperă din rândurile care urmează ce este estetica dentară, tipurile de tratamente existente şi cum te pot ajuta acestea să îţi recapeţi încrederea în tine şi în zâmbetul tău.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ce înseamnă estetica dentară?

Estetica dentară este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu redarea unui zâmbet armonios şi sănătos. Medicul lucrează împreună cu pacientul pentru ca acesta să îşi recâştige încrederea şi să aibă un aspect estetic al dinţilor.

Se ţine cont atât de forma normală şi firească a arcadelor şi a dinţilor, dar şi de nevoile şi dorinţele pacientului.

Estetica dentară se ocupă atât cu îndreptarea şi corectarea dinţilor şi a muşcăturii, cât şi cu alte servicii, precum albirea dentară sau lucrările protetice.

Indiferent de nevoile pacientului, medicii specialişti vor veni cu o soluţie care să redea încrederea de sine şi sentimentul de împlinire pe care fiecare om îl merită în legătură cu înfăţişarea sa.

Tipuri de tratamente de estetică dentară

Albirea dentară

Albirea dentară poate fi făcută în mai multe feluri, cum ar fi:

 • Albirea dentară cu laser;
 • Albirea dentară cu gutiere;
 • Albirea internă a dinţilor.

Albirea dentară cu laser

Albirea profesională, realizată în cabinet, reprezintă metoda cea mai simplă şi rapidă. Tehnica este confortabilă pentru pacient, necesitând o singură vizită la stomatolog.

Albirea dentara la clinica Smile Vision se realizează cu laser Biolase Epic X, obţinându-se nuanţe de 4-6 ori mai albe decât culoarea iniţială a dinţilor.

În urma albirii, rezultatele se pot menţine chiar şi până la 6 ani, dacă se respectă o dietă corectă şi o igienă corespunzătoare. În acest sens, fumatul sau alimentele şi băuturile ce conţin coloranţi vor avea un impact negativ în menţinerea pe termen lung a unor dinţi albi şi strălucitori.

Albirea dentară cu gutiere

Albirea dentară cu gutiere se realizează acasă, de către pacient, în urma recomandărilor şi instrucţiunilor oferite de medicul stomatolog. Gutierele sunt confecţionate special pentru fiecare pacient în parte, iar albirea constă în umplerea acestora cu un gel profesional de albire.

Ulterior, gutiera se aplică pe dinţi, urmând a fi ţinută astfel câteva ore (peste noapte), până când gelul îşi face efectul.

Această tehnică durează mai mult timp, necesitând, de asemenea, mai multe aplicări, până când se obţine nuanţa dorită de alb. Uneori, se recomandă acest tip de albire ca o formă de menţinere şi continuare a albirii profesionale, realizată în cabinet.

Albirea internă a dinţilor

Este un tip de tratament recomandat în cazul pacienţilor care au avut de efectuat tratamente endodontice, în urma cărora lipsa nervului a favorizat colorarea canalului radicular.

Ortodonţia

Ortodonţia este ramura stomatologiei care se ocupă cu redarea unui zâmbet armonios, îndreptarea dinţilor şi corectarea muşcăturii.

Aceste lucruri se realizează prin purtarea unui aparat dentar, pe o perioadă mai îndelungată (1-2 ani, în medie).

La finalul tratamentului, zâmbetul va arăta perfect aliniat şi armonizat cu restul feţei.

Lucrările protetice

 • Aplicarea de coroane dentare deasupra dinţilor bolnavi;
 • Încrustraţiile dentare Inlay/Onlay;
 • Faţele dentare care acoperă suprafaţa frontală a dinţilor;
 • Protezele dentare care înlocuiesc dinţii pierduţi.

Beneficiile tratamentelor de estetică dentară

 • Un zâmbet natural, frumos şi aliniat;
 • Modificări insesizabile;
 • Trăsăturile feţei devin armonizate;
 • Redarea simetriei feţei;
 • Schimbarea fizionomiei în bine;
 • Tehnici nedureroase;
 • Sporirea încrederii de sine.

Estetica dentară îţi poate schimba viaţa şi percepţia pe care o ai faţă de felul în care arăţi, te ajută să îţi recâştigi încrederea şi îţi oferă zâmbetul perfect pe care ţi-l doreşti!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus