Skip to main content

COMUNICAT. Şase caracteristici ale saltelei cu memory foam de care poţi ţine cont atunci când alegi salteua ta preferată

 
Foto | pikwizard.com
Foto | pikwizard.com

COMUNICAT. Salteaua este foarte importantă pentru ca tu să poţi avea un somn liniştit şi o odihnă corespunzătoare. Patul ales şi salteaua pe care dormi în fiecare seară, sunt semnificative pentru coloana ta, pentru articulaţii şi pentru o stare de bine pe care o poţi avea atunci când te trezeşti. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Alege salteaua din memory foam pentru o multitudine de beneficii pentru modul în care o să dormi. Le poţi alege diferit, în funcţie de ceea ce doreşti să obţii. Saltelele pot avea diverse tipuri de straturi şi de densităţi sau durităţi.

SomnArt.ro îţi oferă o gamă largă de opţiuni, din care poţi alege preferata ta sau a familiei tale.

Iată câteva informaţii de care poţi ţine cont atunci când decizi să cumperi o asemenea variantă pentru patul tău sau al celor apropiaţi:

1. Alege salteaua conform nevoilor tale de confort

Un prim aspect important legat de salteaua pe care o vei cumpăra, este acela al confortului pe care îl ai.

Astfel, este important să alegi salteaua care te va face să te simţi bine întreaga seară şi care îţi va oferi suportul de care ai nevoie pentru greutatea ta, pentru coloana ta şi pentru articulaţii.

2. Este extrem de important miezul saltelei, compoziţia ei

Saltelele sunt construite diferit, fiind gândite astfel încât să fie potrivite pentru diverse tipuri de persoane, cu nevoile lor specifice.

Aşadar, ai nevoie de informaţii legate de miezul saltelei pe care o achiziţionezi.

Poţi observa atunci când citeşti compoziţia, că diferă grosimile straturilor suprapuse, materialele şi întregul ansamblu.

3. Stratul de spumă memory air foam favorizează ciculaţia aerului în timpul somnului

Dacă salteaua ta are un strat suplimentar inclus, de memory air foam, atunci ai posibilitatea de a avea o circulaţie a aerului în timpul somnului tău. O să ai o saltea mult mai aerisită şi o să aia o senzaţie de prospeţime permanentă.

4. Densitatea şi duritatea sunt cei doi factori care determină calitatea şi caracteristicile stratului de spumă de poliuretan

Principalii factori care determină calitatea saltelei pe care o alegi, sunt cei ce ţin de duritatea şi de densitatea spumei existente în interior. Aşadar, poţi de exemplu să ai o saltea cu duritatea şi densitatea mai mari, pentru un suport al coloanei mai bun şi pentru o greutate mai mare. 

5. Salteaua poate avea un strat suplimentar de câtiva centimetri cu spumă de memorie vâsco-elastică, ce ajută la reducerea tensiunii articulaţiilor şi la o bună circulaţie a sângelui

Există posibilitatea de a cumpăra o saltea cu straturi suplimentare de câţiva centrimetri. Acestea au roluri diferite, de cele mai multe ori fiind vorba despre anumite beneficii legate de confort sporit.

În acest caz, al unei spume de memorie vâsco-elastice, spuma are o densitate şi duritate diferită, densitatea putând fi de 50 kg/mc şi duritatea de 18. Acesta este doar un exemplu, iar saltelele pot să aibă construcţii diferite.

Ai parte de confort sporit datorită acestui strat suplimentar de spumă.

6. Salteaua de spumă poate avea o husă detaşabilă şi poate să ofere prospeţime şi posibilitatea de a fi curăţată foarte des

O husă detaşabilă are multiple avantaje în ceea ce priveşte curăţarea corespunzătoare. Astfel, ai nevoie de o asemenea husă pentru a putea spăla în mod regulat învelişul şi pentru a îndepărta acarienii sau alţi microbi care pot să fie menţinuţi în saltea datorită acumulării lor în timpul somnului.

Alege salteaua potrivită din memory foam pentru a avea un somn odihnitor şi pentru a proteja coloana ta vertebrală. A doua zi o să te simţi bine şi o să poţi desfăşura corect toate activităţile propuse.

SomnArt.ro îţi dăruieşte foarte multe posibilităţi de a alege saltelele de care ai nevoie. Gama largă de oferte este la dispoziţia ta pe site.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • A A
    Asta e un articol plin de greseli, nu il corectati si voi? :)

    Puteti incepe prin a scoate virgulele dintre subiect si predicat, e horror:
    - "Un prim aspect important legat de salteaua pe care o vei cumpăra, este acela"
    - "Patul ales şi salteaua pe care dormi în fiecare seară, sunt semnificative"
    etc. etc. etc. etc.

    In rest... pare tradus cu Google Translate, deci draga SomnArt.ro, daca acest text v-a fost oferit de o agentie... cautati alta, ca astia isi bat joc de voi. :)

Trimite un comentariu

sus