Skip to main content

COMUNICAT. Alin Gălăţescu continuă cu succes seria evenimentelor „Soirees de la Mode”

 
COMUNICAT. Alin Gălăţescu continuă cu succes seria evenimentelor „Soirees de la Mode”

COMUNICAT. Soirees de la Mode ediţia cu numarul 32, dedicata designerului JEAN PAUL GAULTIER, a beneficiat de un moment muzical exclusiv realizat de Corina Sucarov aka +SHE+ & Vlad Bolborea aka DMJ, un podium de 30 de metri amenajat la Hotel Caro, un show de moda care a inclus 13 colectii capsula inedite create de designeri romani, lansarea unui parfum realizat de brandul romanesc  TOSKOVAT si prezenţa unui public numeros.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Evenimentul a fost un regal de Moda creativa romaneasca, una dintre cele mai complexe si imaginative de pana acum şi a reunit peste 400 de persoane, printre care Simona Patruleasa, Crina Abrudan, Corina Sucarov, Oana Nita, Misty, Irina Mohora, Monica Odagiu, Carmen Tănase, Mihaela Tatu, Alina Sorescu, Alexandra Velniciuc, Ana Moz, Ani Cretu si Lorena Luchian.

„A fost o experienta de exceptie pentru toti. Mai ales ca in acest sezon au fost create nu o editie a SOIREES DE LA MODE, ci 3! Unic in cei 15 ani ai Evenimentului. Ma bucur ca acest eveniment reuneste o comunitate pasionata de moda, creativa si extraordinar de dinamica”, a declarat Alin Galatescu, analist modă şi owner Soirees de la Mode.

În cadrul SOIREES DE LA MODE Editia a 32a - "JEAN PAUL GAULTIER FOREVER" si-au prezentat creatiile designerii / brandurile:

1. Antonia Nae

2. Aleha Toncea

3. Essa Lian by Alexandra Arnautu

4. Raluca Soare - accesorii Ana Maria Ilie

5. Denis Predescu

6. Sabinne (New) - accesorii Laura Olaru

7. Alessia Maria Stoica – accesorii: Atelier Danessa

8. Larisa Croitoru (New)

9. Mihnea Covaci

10. IE Clothing by Emilia Tudoran si Iulia Ghenea

11. Ioana Datcu (New) - creatii si accesorii – Castigatoarea Premiului „ELYSEE-AVANPREMIERE” – pt. „Cea mai apropiata de Tema Colectie”!

12. Mary Sten by Mariana Stan – revelatia anului 2023 in Couture

13. Cera Mihăilescu

A fost lansat si parfumul: „JPG – Soirees de la Mode” creat de ultra-talentatul brand romanesc de Parfumerie de nisa: TOSKOVAT. Jean Paul Gaultier Parfumery a fost si ea prezenta prin ultimele creatii ale Casei de Parfumuri: „SCANDAL” de JPG.

Parteneri: Hotel „CARO” / SERVE Crama - Podgorie/ Nazzuro Aqua / Opalescence / Duo Life / Jean Paul Gaultier parfumery / MRA Agency / Artesana .

Make-up: Echipele MANUELA HOLBAN (Ed. 32) si LAURA PERIAN (Ed. 31) / Hair: Echipa ERIKA GONCZI / Foto: Silviu Covaci si Laurentiu Dumitru.

SOIREES DE LA MODE este un Eveniment AVANPREMIERE / Alin Galatescu.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus