Skip to main content

COMUNICAT. Alina Ceuşan se alătură echipei 4F ca ambasador de brand

 
COMUNICAT. Alina Ceuşan se alătură echipei 4F ca ambasador de brand

COMUNICAT. Cu ocazia lansării noii colecţii sport multifuncţionale, 4F anunţă că Alina Ceuşan, printre cei mai activi influenceri din România, se alătură echipei ca ambasador de brand.

Publicitate

Cu o experienţă de peste 12 ani în mediul online ca influencer consacrat şi recent prezentator TV, Alina este recunoscută pentru stilul său vestimentar cameleonic, dar şi pentru stilul de viaţă activ. Un obicei frecvent este de a-şi încuraja comunitatea să facă mişcare şi să se bucure de diferitele tipuri de activităţi.

4F este unul, brand de îmbrăcăminte şi accesorii sportive, are colecţii ce includ echipamente atât pentru sportivii profesionişti, cât şi pentru amatorii pasionaţi.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De aceeaşi parte, 4F sprijină fiecare activitate fizică prin îmbrăcăminte tehnică şi accesorii sportive atent create, astfel încât să ofere confort indiferent de disciplină. Şi pentru că unde sunt mai mulţi, puterea creşte, 4F şi Alina şi-au unit forţele pentru a forma o singură echipă pasionată de sport, pentru promovarea tuturor colecţiilor în 2024. 

„Sportul a fost tot timpul nativ pentru mine şi sunt foarte entuziasmată de această nouă colaborare în calitate de ambasador 4F. De-abia aştept să fac parte din tot universul 4F, toate evenimentele şi lansările. Avem multe planuri în direcţia aceasta şi sper că cei din comunitatea mea online să fie la fel de încântaţi de această nouă colecţie şi colaborare.” – menţionează Alina Ceuşan, noul ambasador 4F.

Colecţia sport 4F cuprinde îmbrăcăminte multifuncţională, ideală pentru persoanele care practică activităţi sport diferite, de la mersul la sală la alergare sau pilates.

Printre noutăţile din colecţie se remarcă şi jacheta uşoară de alergare, ce poate fi ambalată rapid în buzunarul lateral. O altă noutate este topul cu cupe profilate, ce oferă un suport ridicat.

Shooting-ul campaniei SS24 avut loc la Varşovia, Pin-Up Studio. Şedinţa foto-video a pus accent pe mişcare, dar şi pe partea fashionable glam, care a evidenţiat personalitatea cameleonică a Alinei Ceuşan.

Scopul principal este ca produsele 4F să fie folosite atât pentru antrenament, cât şi pentru purtarea de zi cu zi. Eşti gata să te alături echipei? 4F este disponibil în România deja de câţiva ani şi a devenit rapid unul dintre brandurile favorite ale influencerilor de modă şi sport. Descoperă noua colecţie 4F în magazinele din ţară şi online pe 4fstore.ro!

Fotograf: Łukasz Kuś
Videograf: Ivan Bambalin
Movement Director: Michał Gerlach
Stilist: Joanna Opińska
Set design: Nina Utrata
MUA&HAIR: Alex Tanasă

4F este un brand polonez fondat în anul 2003  şi este specializat în producţia de îmbrăcăminte sport şi accesorii sportive. Proiectele 4F sunt o combinaţie de design la modă şi calitate, care pot satisface chiar şi cei mai pretenţioşi utilizatori. Brandul oferă produse necesare pentru practicarea activităţii fizice indiferent de anotimp, asigurând confortul necesar iubitorilor de sport.

Compania colaborează  cu diferite Comitete Olimpice (Croaţia, Letonia, Slovacia şi Grecia), echipe locale şi federaţii de sport, cât şi cu sportivi de performanţă.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus