Skip to main content

COMUNICAT. Alina Dăscălescu, nominalizată la Gala 40 sub 40

 
COMUNICAT. Alina Dăscălescu, nominalizată la Gala 40 sub 40

COMUNICAT. Alina Dăscălescu, antreprenor autodidact, Co-Fondator şi Managing Partner al OFC Molecular LLC, o companie nutraceutică, fondată în 2016, în SUA, cu sediul în Bucureşti, România, se numără printre cei 40 de tineri sub 40 de ani care vor fi premiaţi în cadrul Galei 40 sub 40, organizată la Istanbul, în Turcia.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cunoscută atât pentru activitatea sa de antreprenor, dar mai ales pentru cea de activistă, Alina Dăscălescu este una dintre figurile centrale din zona organizaţiilor neguvernamentale, datorită proiectelor Asociaţiei Pentru Bine, asociaţie pe care o conduce. Ea este un antreprenor motivat, cu obiective clare, fiind un promotor în domeniul suplimentelor nutritive pe piaţa din America.

OFC Molecular LLC, compania pe care a fondat-o, are în portofoliu peste 50 de produse - o selecţie de suplimente nutritive avansate, naturale, pentru un stil de viaţă sănătos şi care funcţionează sinergic cu o dietă echilibrată şi exerciţii fizice. Compania a fost prima care a proiectat şi implementat pe Amazon SUA pachete de produse complementare pentru a oferi o nouă experienţă clienţilor, sub propriul său brand Youth & Tonic.

În prezent, Alina Dăscălescu conduce strategia de extindere a companiei către noi pieţe: China, Australia, Singapore şi Europa şi se concentrează, de asemenea, pe dezvoltarea de noi produse, fiind şi membră a Organizaţiei Non-Profit Femei în Nutraceutice.

În acelaşi timp, în calitate de Preşedinte al Asociaţiei Pentru Bine, ea promovează valorile egalităţii de şanse şi susţine activităţi şi programe special concepute pentru combaterea excluziunii sociale. Organizaţia derulează în prezent un cunoscut proiect - UA Made In RO - construit pentru a sprijini micii antreprenori ucraineni care au fost nevoiţi să se mute din ţara lor şi care caută oportunităţi şi o nouă viaţă în România.

Datorită acestui program, ea a fost invitată să participe şi să fie membră a grupului de lucru Livelihoods & Economic Inclusion, organizat de Agenţia Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi în România.

Fost jurnalist şi stilist de modă, Alina este, înainte de toate, o activistă umanitară foarte dedicată. Ea a învăţat că a face bine şi a-i ajuta pe ceilalţi este, fără îndoială, cel mai important aspect al vieţii.

Cât priveşte nominalizarea la Gala 40 sub 40, Alina Dăscălescu a afirmat:

“Succesul nu e un accident. E multă muncă. Cu bucurie anunţ că am semnat şi acceptat nominalizarea şi invitaţia din partea Business Elite Awards Europa, sub înaltul patronaj al filialelor din SUA si Canada, de a participa, pe 15 iunie, la unul dintre cele mai importante evenimente de business din Europa, Gala 40 sub 40”.

Această gală premiază 40 de antreprenori din Europa şi îi recompensează prin recunoaşterea performanţei, ambiţiei şi succesului în domeniile în care activează.

“Iar acest succes nu vine din ceea ce faci în mod ocazional. Vine din ceea ce faci în mod consecvent, cu perseverenţă şi pasiune. Prietenii apropiaţi ştiu că lucrez de ceva ani, alături de ceilalţi doi parteneri, pentru visul meu, al nostru, o companie de nutraceutice. Succesul meu se contorizează azi în nopţi nedormite, în eşecuri, în punct şi de la capăt, în sacrificii, multă muncă, un burnout recent, dar şi multă pasiune şi drag de domeniul care m-a ales.

Şi spun că m-a ales pentru că am preluat pasiunea pentru suplimente nutritive de la unul dintre parteneri şi am îndrăznit să visez mai tare şi mai apăsat ca el. Îi mulţumesc acum pentru aripi şi pentru faptul că m-a lăsat să învăţ să zbor. Sunt recunoscatoare pentru fiecare etapă parcursă şi, cu siguranţă, nu ma voi opri aici”, a mai declarat Alina Dăscălescu.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus