Skip to main content

COMUNICAT. Andrei Ursuleanu (ex Ringier) s-a alăturat echipei de management Gândul Media Network

 
COMUNICAT. Andrei Ursuleanu (ex Ringier) s-a alăturat echipei de management Gândul Media Network

COMUNICAT. Andrei Ursuleanu, fost director al companiei Ringier, s-a alăturat echipei de management Gândul Media Network pe postul de director operational.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Ursuleanu a lucrat la Ringier începând din anul 2017, după ce anterior, vreme de şase ani, a lucrat la ThinkDigital. În martie 2021 a fost numit pe poziţia de director executiv al Ringier.

Astfel, Gândul Media Network şi-a completat echipa şi pregăteşte dezvoltarea grupului cu noi produse, în special pe zona de video.

De asemenea, la începutul anului, Gândul Media Network a semnat un parteneriat strategic cu Thematic Digital, liderul în inovaţie în domeniul publicităţii digitale.

Gândul Media Network a atins performanţe remarcabile, clasându-se în top 3 portofolii în SATI şi dispune de cel mai bogat portofoliu de site-uri, numărând 15 platforme diverse care acoperă domenii precum sport şi ştiri (gandul.ro, cancan.ro şi prosport.ro), medical (csid), auto (promotor), ştiinţă (descopera.ro) şi gaming (go4games) si peste 14 producţii video proprii printre care Marius Tuca Show, Altceva cu Adrian Artene, Prosport LIVE, CSID LIVE, Gandul LIVE, Podcast cu Prioritate by Promotor, CANCAN Exclusiv, Gandul Green şi Gandul Financiar.

Echipa de management a grupului Gândul Media Network este formată din Laura Creţu - director general, Anca Franche – director executiv şi Adrian Artene – director editorial.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus