Skip to main content

COMUNICAT. Decide-te repede! Antalya, Kusadasi sau Marmaris – optiuni de last minute in Turcia!

 
COMUNICAT. Decide-te repede! Antalya, Kusadasi sau Marmaris – optiuni de last minute in Turcia!

COMUNICAT. Decide-te repede! Antalya, Kusadasi sau Marmaris – optiuni de last minute in Turcia! Exista o serie de beneficii asociate cu achizitionarea unor calatorii din categoria last minute. Poate cel mai mare avantaj este reprezentat de faptul ca te poti bucura de o vacanta de cinci stele la preturi extrem de avantajoase.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit

De exemplu, daca explorezi categoria de excursii last minute in Turcia propusa de Komsi Travel, vei avea parte de o vacanta de neuitat intr-una dintre cele mai iubite destinatii din intreaga lume.

Aceste oferte apar intre 6 saptamani si 6 ore inainte de plecarea propriu-zisa. Pachetele de calatorie au un pret accesibil, in care sunt incluse cazarea si zborul.

Printre sugestiile de last minute Turcia pe care le vei descoperi in portofoliul agentiei de turism Komsi Travel, se numara si locuri absolut minunate precum Antalya, Kusadasi si Marmaris.

Descopera mai multe despre aceste destinatii in continuare!

Antalya, un loc de poveste

Vizitata anual de milioane de turisti, Antalya este un paradis al plajelor, sporturilor nautice, gastronomiei si cumparaturilor.

Recunoscuta drept cea mai populara destinatie de vacanta din Turcia, Antalya este alegerea potrivita atat pentru un concediu in familie, cat si pentru o escapada cu prietenii prin intermediul unui last minute Turcia de care poti profita chiar acum!

Orasul este alcatuit din “orasul vechi”, langa port, acesta fiind nucleul asezarii, si “orasul nou”, plin de hoteluri luxoase, restaurante si baruri.

Orasul are o multime de obiective turistice de vazut. Cea mai veche constructie din orasul vechi este Poarta lui Hadrian, construita in anul 130 d.H., cu ocazia venirii imparatului roman in oras.

Kusadasi – orasul cu 300 de zile de soare

Se spune ca in acest oras soarele straluceste in majoritatea parte a anului, mai exact timp de 300 de zile. De altfel, aici vei putea vizita Templul lui Apollo, considerat unul dintre cele mai sacre locuri din Antichitate. Ridicat in cinstea Zeului Soare, Apollo, templul este situat pe o zona sacra, unde se faceau adesea profetii.

Cunoscut si drept „orasul pasarilor”, Kusadasi este o bijuterie, de care te vei indragosti imediat ce ajungi aici. Port al Marii Egee, acest oras este imbogatit de frumusetea strazilor inguste, a bazarului traditional si a plajelor fermecatoare.

Marmaris – orasul de suflet al Turciei

Golful Marmaris te asteapta cu o oferta variata de plaje cu nisip fin si apa turcoaz, obiective culturale si restaurante cu specific local de invidiat.

Numele antic al statiunii este Physkos, insa numele actual al orasului este inspirat de o replica rostita de Suleiman cel Mare: „Mimari as” (tr. „Sa fie spanzurat constructorul!”)

De altfel, acesta este paradisul iubitorilor de sporturi nautice. In Golful Marmaris se pot practica diferite activitati nautice, scuba diving-ul fiind extrem de popular.

De asemenea, nu trebuie ratata o excursie pe Plaja Icmeler, inconjurata de munti si cu o viata de noapte deosebit de activa.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Iar lista nu se incheie aici! Printre ofertele last minute in Turcia puse la dispozitie de Komsi  Travel se numara Cappadocia si multe alte destinatii de vis. Fii spontan, alege varianta care ti se potriveste si bucura-te de o aventura de zile mari!

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus