Skip to main content

COMUNICAT. Top funcţionalităţi utile ale unui aparat de aer condiţionat modern

 
COMUNICAT. Top funcţionalităţi utile ale unui aparat de aer condiţionat modern

COMUNICAT. Cu siguranţă ai observat cum tehnologia ne îmbunătăţeşte viaţa în fiecare zi, dar te-ai gândit vreodată ce aplicabilitate are ea atunci când vorbim despre soluţii de climatizare?

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă acum câteva zeci de ani băgai aparatul de aer condiţionat în priză şi el răcea încăperea şi… cam atât, astăzi posibilităţile sale au evoluat destul de mult.

Aşadar, dacă optezi pentru o unitate interioară de aer condiţionat cu performanţă ridicată de la Daikin, te-ai putea bucura de una sau mai multe dintre următoarele funcţionalităţi de top!

Control inteligent al climatului

Acum nu mai ai nevoie neapărat de telecomandă, ci poţi controla toate setările aparatului direct de pe telefon, cu ajutorul unei aplicaţii speciale prin intermediul Wi-Fi. Practic, nici nu contează unde te afli, atâta timp cât ai acces la internet şi la smartphone.

Printre beneficii se numără accesul la un termostat interactiv prin care poţi seta nu doar temperatura, ci şi modul de funcţionare. În plus, ai posibilitatea de a monitoriza consumul de energie şi ai de ales între diverse opţiuni de programare.

Filtre speciale

Meriţi să te bucuri de cea mai bună calitate posibilă a aerului pe care-l respiri şi acest beneficiu poate fi asigurat cu ajutorul filtrelor speciale. Incluse sunt filtrele speciale cu ioni de argint, cele care elimină alergenii (polen, acarieni) în proporţie de 99%, dar şi mirosurile neplăcute de tutun sau de la animalele de companie.

Ai acces şi la filtrele deodorizante cu apatit de titan, cele care captează particulele de praf din aer şi mirosurile neplăcute sau la filtrele Catechin, cele care conţin o substanţă naturală antibacteriană, derivată din frunzele de ceai, numai bună pentru captarea germenilor.

Tot aici putem menţiona şi tehnologia Flash Streamer, ceea care purifică aerul la fiecare utilizare cu ajutorul electronilor. Aceştia declanşează reacţii chimice pentru a elimina alergenii şi praful.

Tehnologii speciale de detecţie

Aerul condiţionat îţi poate face foarte mult bine, dar mai mult ca sigur ai auzit sau chiar ai experimentate pe pielea ta durerile de cap, dar nu numai, provocate de expunerea prelungită la curenţii generaţi de aceste aparate.

Desigur, în majoritatea cazurilor nu vei sta fix sub aparat, dar în anumite situaţii se poate întâmpla să treci cu vederea acest aspect. Din fericire, cele mai noi modele beneficiază de tehnologia ochi inteligent, cea care poate detecta prezenţa umană şi te poate proteja de contactul direct cu jetul de aer.

În plus, dacă nu este detectată prezenţa pentru o perioadă mai lungă de timp în cameră, aparatul va trece automat pe setările de eficienţă energetică, fapt care-ţi va permite să faci economii pe termen lung.

Tehnologii care asigură distribuirea perfectă a aerului

În acest caz ne referim la tehnologia de flux aer 3D, o funcţie ce combină baleierea automată pe verticală, dar şi pe orizontală, şi astfel circulă un curent de aer cald sau rece pe toată suprafaţa încăperii. Chiar şi colţurile spaţiilor de mari dimensiuni beneficiază de acţiunea curenţilor de aer.

Nu în ultimul rând, cele mai bune aparate se laudă şi cu un nivel de zgomot de maximum 21 de decibeli, deci nu te vor deranja în timp ce te odihneşti sau lucrezi.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus