Skip to main content

COMUNICAT. Vestiarele metalice, produse trainice, cu aplicatii in numeroase industrii

 
COMUNICAT. Vestiarele metalice, produse trainice, cu aplicatii in numeroase industrii

COMUNICAT. Modelele de vestiare metalice se regasesc in numeroase domenii de activitate, datorita structurii robuste si rezistente. Deosebit de practice, acestea sunt foarte utile personalului angajat care trebuie sa isi schimbe vestimentatia la locul de munca.

Publicitate

Depozitarea schimburilor de haine, echipamentelor de munca, uniformelor, incaltamintei, precum si a altor obiecte personale se poate face in siguranta, avand un mobilier metalic modern, cu o compartimentare inteligenta.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Daca esti in cautarea unor vestiare care sa asigure un mediu profesional la locul de munca, poti alege modelul corespunzator cerintelor tale pornind de la vestiarele compacte cu 1, 2 sau 3 usi, simple sau cu perete interior despartitor, pana la cele cusetate sau scolare cu 2, 4, 6 sau 8 usi.

Modul in care au fost proiectate, compartimentarea, dimensiunile si structura pot sa raspunda cu succes multor provocari lansate de utilizatori si conditiile mediului de lucru. Iata cate aplicatii pot avea modelele de vestiare metalice

Santiere de constructii

Angajatii care isi desfasoara munca pe santiere au, fara indoiala, nevoie de vestiare fabricate din metal pentru a-si depozita echipamentele. Normele de Sanatate si securitate in munca ii obliga sa poarte anumite echipamente de protectie atunci cand isi desfasoara activitatea, pentru a fi in siguranta.

Pentru acestia, un vestiar metalic compartimentat special pentru separarea hainelor curate de cele utilizate la munca este absolut necesar.

In plus, vopseaua ignifuga aplicata in camp electrostatic va rezista mediului de munca specific santierelor, fara a se coroda sau a se desprinde de pe suprafata metalica.

Politele permit plasarea castii de protectie, a manusilor, gentii sau incaltamintei. De asemenea, rezervarea unei polite destinate produselor de igiena corporala si suportul pentru prosop de pe usa vestiarului reprezinta avantaje, mai ales in aceasta activitate.   

Industria farmaceutica

Domeniul farmaceutic, laboratoarele, mediul de cercetare si unitatile medicale au si ele nevoie de amplasarea unor vestiare metalice. Agentii chimici cu care se lucreaza nu permit lucrul angajatilor fara a purta halatul de protectie si manusile sau in unele cazuri, masca, combinezonul sau boneta.

Depozitarea separata a echipamentului de munca si a pieselor vestimentare purtate pe strada se poate face cu usurinta prin intermediul vestiarelor cu perete vertical despartitor.

Fantele de aerisire de pe usi sau din plafonul mobilierului permit ventilatia aerului in interior, impiedicand stagnarea mirosurilor neplacute.

Ateliere mecanice

Atelierele de reparatii, tinichigerie, sudura si vopsitorie reprezinta un alt mediu in care se impune dotarea cu vestiare metalice de calitate.

Halatul, manusile, cizmele, casca de protectie sau masca de sudura isi pot gasi un loc potrivit in interiorul vestiarului, organizand perfect obiectele personale.

Bara pentru umerase va fi foarte utila pentru asezarea ordonata a hainelor de schimb, iar carligul montat pe usa vestiarului va permite agatarea paltonului, gecii sau pardesiului.

HoReCa

Hotelurile, restaurantele si unitatile de catering folosesc frecvent modelele de vestiare cu structura metalica pentru a oferi angajatilor un spatiu decent pentru a-si schimba hainele.

In aceasta industrie, uniformele sunt obligatorii atat din punct de vedere igienico-sanitar, cat si estetic, anumite locatii fiind recunoscute prin brandul evidentiat de tinuta vestimentara de la munca.

Depozitarea articolelor de imbracaminte in conditii optime, care sa nu permita sifonarea materialelor, este importanta pentru prestigiul firmei.

Achiziţioneaza cele mai noi modele de vestiare metalice si ofera un mediu de lucru modern angajatilor. Bunurile vor fi depozitate in cele mai bune conditii de siguranta, iar compartimentarea variata va raspunde tuturor cerintelor.

Pentru un plus de confort, opteaza pentru vestiarele dotate cu bancuta, care vor fi, cu siguranta, foarte apreciate de utilizatori.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus