Skip to main content

COMUNICAT. Angajaţi un arhitect pentru a proiecta o casă conform dorinţelor dumneavoastră

 
COMUNICAT. Angajaţi un arhitect pentru a proiecta o casă conform dorinţelor dumneavoastră

COMUNICAT. Dacă v-aţi propus să vă construiţi casa mult visată, dacă doriţi să ridicaţi o construcţie care să întrunească anumite caracteristici şi dacă vă doriţi ca rezultatele să fie cele scontate, atunci este recomandat să apelaţi la specialiştii în domeniu.

Publicitate

Beneficiind de profesionalismul şi experienţa unui arhitect, aveţi posibilitatea de a vă duce la îndeplinire cu succes planul dumneavoastră, bucurându-vă de o clădire funcţională, sigură, economică, modernă şi foarte rezistentă.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Rolul unui arhitect

Atunci când decideţi ridicarea unei construcţii, este esenţial să ţineţi cont de o serie de factori, legaţi atât de specificul zonei şi nevoile utilizatorilor care vor folosi clădirea, cât şi de legislaţia în vigoare.

Astfel, un arhitect deţine toate cunoştinţele şi datele necesare trasării celui mai eficient şi potrivit proiect, clădirea care urmează a fi ridicată beneficiind de toate calităţile necesare pentru a vă satisface preferinţele şi nevoile legate de spaţiul respectiv.

Echipa Wilio vă aşteaptă cu arhitecţi cu experienţă, gata oricând să ţină cont de dorinţele dumneavoastră şi să lucreze pentru un proiect personalizat.

Atunci când vreţi să obţineţi informaţii legate de pret arhitect, trebuie să ştiţi că acesta este dictat de o serie de factori, precum orientarea spaţiului, datele legate de urbanism, configuraţia interioară şi aspectul interior, design-ul exterior, precum şi de calitatea serviciilor oferite.

Dinamica preţurilor aferente serviciilor oferite de un  arhitect

Profesionalismul şi experienţa unui arhitect sunt esenţiale atunci când vă doriţi o casă modernă, confortabilă, economică, durabilă şi foarte eficientă.

De la configuraţia şi amenajarea interioară, până la aspectul exterior şi elementele de decor, de la funcţionalitatea fiecărui spaţiu şi specularea inspirată a acestuia, până la adăugarea celor mai performante şi moderne elemente, de la materialele de construcţie recomandate, până la etapele de lucru aferente, un arhitect acreditat şi cu experienţă în domeniu va şti cum să creioneze dinamica întregii lucrări.

Astfel, în funcţie de specificul acesteia, se poate face un calcul orientativ al costului total al serviciilor oferite de către arhitect. Nu trebuie să uitaţi că de priceperea şi experienţa unui arhitect va depinde nota personală şi unică pe care o va avea aspectul exterior al casei dumneavoastră, cât şi durabilitatea şi funcţionalitatea acesteia.

Cât vă va costa un arhitect?

Onorariile unui arhitect reprezintă un anumit procent din costul total al construcţiei sau sunt stabilite de criteriile preferate de către acesta şi aduse la cunoştinţă clientului. Procentual, costul unui arhitect variază între 5% şi 12% din costul total al lucrării de construcţie.

Dacă veţi solicita doar un plan, în funcţie de dimensiunea proiectului, costul unui arhitect poate fi mai mic de 5000 Ron.

Dacă însă veţi opta pentru servicii elaborate care implică planuri de la faza de concept, până la finalizarea lucrării, costurile vor fi mult mai mari, preţul arhitectului reprezentând un procent de 8% din total.

Dacă apelaţi la serviciile unui arhitect acreditat în vederea extinderii unei clădiri deja existente, costul aferent va fi reprezentat de un procent de 10% din totalul proiectului.

Astfel, fie că doriţi servicii de randare 3D, design interior şi configuraţie spaţiu, dacă vreţi planuri de urbanism sau un proiect complet, de la faza iniţială, până la finalizarea lucrării, angajarea unui arhitect va reprezenta cea mai sigură variantă.

Vă veţi bucura astfel de o clădire foarte bine construită, durabilă şi frumoasă, veţi beneficia de un cadru interior bine spaţiat, cu destinaţii bine stabilite, veţi beneficia de confort interior şi de un design modern şi practic.

De asemenea, casa dumneavoastră va fi construită astfel încât să fie durabilă şi sigură pentru dumneavoastră şi cei dragi, pentru o  perioadă lungă de timp, fiind proiectată  în funcţei de specificul climatic şi geografic în care va fi amplasată.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus