Skip to main content

COMUNICAT. Articole vestimentare care nu se demodează niciodată: 6 exemple

 
COMUNICAT. Articole vestimentare care nu se demodează niciodată: 6 exemple

COMUNICAT. Îţi faci griji din cauza faptului că dulapul s-a umplut iar de haine şi totuşi tu stai înmărmurită în faţa lui în fiecare dimineaţă fără să te poţi decide asupra outfitului din ziua respectivă? Stai liniştitiă, ni se întâmplă tuturor.

Publicitate

Din fericire, există o cale de a evita acest eveniment neplăcut pe viitor, mai exact investiţia în nişte piese care nu ies niciodată din trenduri. Dacă-ţi cumperi aceste haine şi-ţi pui la punct o garderobă de tip capsulă, grijile tale legate de îmbrăcăminte vor dispărea.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Desigur, totul începe cu achiziţionarea pieselor necesare. Noi îţi punem la dispoziţie câteva sugestii, aşa că sperăm că ai pus deoparte şi ceva bani. Dacă ai nevoie de ajutor în acest sens, descoperă o listă cu mai multe magazine partenere disponibile pentru a achita cu CardAvantaj.

Tricoul simplu alb sau negru

Aşa cum spuneam şi mai sus, ideal va fi să începi cu cele mai simple piese, cele care se şi potrivesc în majoritatea outfiturilor de zi cu zi. Nu există piesă mai versatilă decât un tricou simplu, alb sau negru, deoarece aceste două culori pot fi asortate la orice.

Cu cât mai simplu este tricoul, cu atât mai bine se va potrivi cu orice alte piese vestimentare. De preferat va fi să ai mai multe astfel de tricouri.

O jachetă din piele

Dacă vrei să mergi pe varianta clasică, alege jachete de piele negre sau maronii, dar nu-ţi fie frică să experimentezi şi cu alte culori dacă eşti o fire mai aventuroasă. Această piesă se potriveşte atât cu ţinutele casual de zi cu zi, dar şi cu rochiile ceva mai elegante de seară.

Singura condiţie va fi calitatea ridicată a materialului, astfel jacheta va arată ca nouă ani de-a rândul. Din trenduri nu va ieşi prea curând, asta e clar!

Blugi clasici

Cu ce te îmbraci atunci când n-ai avut timp să pui la punct un outfit şi eşti în întârziere? Credincioşii blugi clasici sunt întotdeauna de ajutor la nevoie şi combinaţi cu elementele de mai sus te pot scoate din încurcătură în majoritatea situaţiilor.

Sunt tipul de pantaloni care nu vor ieşi vreodată din tendinţe şi pe deasupra sunt confortabili şi se potrivesc cu toate felurile de încălţăminte şi bluze.

Desigur, ai putea experimenta şi cu modele skinny sau evazate, dar acestea pot ieşi din trend în câteva sezoane.

Cămaşa albă

Cu greu te poţi gândi la o situaţie în care cămaşa albă simplă, accesorizată corect, să nu fie o alegere de efect, nu-i aşa? Aceasta poate fi purtată la birou cu o fustă office, cu blugi şi relaxată la o ieşire cu prietenii sau cu un sacou la un eveniment important.

Ai grijă doar la calitatea materialului!

Fusta creion

Cu greu vei găsi o siluetă care să nu fie avantajată de croiala fustei creion, cea cambrată pe şolduri şi îngustă spre genunchi. Şi în acest caz combinaţiile sunt destul de variate, de la tocuri şi balerini pentru birou şi ieşiri relaxate, până la sandale sau chiar tocuri înalte pentru seară.

Ia în calcul lungimea acestui articol vestimentar, de obicei cea mai avantajoasă fiind cea midi, adică până la mijlocul genunchiului.

Palton

Paltonul nu va ieşi prea curând din tendinţe tocmai datorită liniilor drepte şi clasice pe care le conferă oricărui outfit.

De preferat va fi să-ţi achiziţionezi unul din stofă, nu mai lung de nivelul genunchilor, de preferat într-o nuanţă ceva mai închisă, mai ales dacă ai de gând să-l porţi în zilele reci şi mohorâte.

Alege încălţămintea şi accesoriile potrivite şi ai deja baza unei garderobe care să te scape de griji.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus