Skip to main content

COMUNICAT. Concertul Tradiţional 2 cu Andra şi Orchestra Fraţilor Advahov, dat pe ProTV în prima zi de Crăciun, preferatul telespectatorilor români

 
COMUNICAT. Concertul Tradiţional 2 cu Andra şi Orchestra Fraţilor Advahov, dat pe ProTV în prima zi de Crăciun, preferatul telespectatorilor români

COMUNICAT. În prima zi de Crăciun, telespectatorii ProTV au avut privilegiul de a se bucura de un eveniment muzical excepţional: concertul "Tradiţional 2", susţinut de îndrăgita artistă Andra.

Publicitate

Acest spectacol dedicat muzicii româneşti a înregistrat o audienţă impresionantă, confirmând încă o dată popularitatea şi talentul Andrei: 21,7% share faţă 12% şi 10,1% înregistrate de Antena 1, respectiv Kanal D. 

În Minutul de Aur, 1,150,000 telespectatori urmăreau pe ProTV concertul.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

O premieră: Andra va merge cu spectacolul, în luna martie, pe OVO Arena Wembley din Londra, Marea Britanie. Cu o zi înainte, pe aceeaşi arenă cântă James Arthur. La o zi după concertul Andrei, pe OVO Live Arena intră Judas Priest.

Alte detalii, în continuare:

Audienţa concertului Andra Tradiţional 2, pe 25 decembrie:

"Tradiţional 2" este o producţie artistică deosebit de complexă, ce combină muzica live, de la genuri precum muzica populară, pop, până la influenţe rock şi hip-hop. Diversitatea artiştilor participanţi şi varietatea stilurilor muzicale au contribuit la crearea unei experienţe unice pentru public.

Vestea extraordinară este că acest spectacol va fi prezentat live pe 17 martie 2024, pe OVO Arena Wembley din Londra, Marea Britanie.

Astfel, Andra devina primul artist român care performează în această locaţie.

Reacţia publicului a fost una pe măsură: în prima zi de vânzare, 5000 de bilete au fost achiziţionate rapid de către fani.

Bilete pentru concertul Andra Tradiţional 2 de pe Wembley OVO ARENA, aici

De asemenea, pe 6 aprilie, Andra va fi în Stuttgart, iar în Bucureşti, "Tradiţional 2" va răsuna la Sala Palatului pe 27 şi 28 aprilie 2024, în preajma sărbătorii de Paşte.

Cele două spectacole din Capitală au fost programate la cererea publicului, după ce alte două reprezentaţii, în septembrie 2023, s-au ţinut cu casa închisă. 

Bilete pentru concertul Andra Tradiţional 2 de la Stuttgart, aici

Concertul "Tradiţional 2" este mai mult decât un spectacol muzical; este o călătorie emoţională şi culturală. Prin fiecare notă şi vers, publicul descoperă tradiţii, poveşti de iubire şi bucurii autentice care ne conectează la rădăcinile noastre româneşti.

”Tradiţional 2” este o continuare a producţiei ”Tradiţional” care s-a bucurat de un imens succes în 2019: aproape 100,000 de spectatori au văzut una dintre cele 15 reprezentaţii live, toate sold-out, susţinute atât în România, cât şi în Italia şi în Marea Britanie.

GALERIE FOTO. Concertul Tradiţional 2 în imagini

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus