Skip to main content

COMUNICAT. Entuziasm şi bucurie la avanpremiera filmului „Croazieră în junglă”, o aventură captivantă şi un omagiu adus croazierei clasice de la Disneyland

 
COMUNICAT. Entuziasm şi bucurie la avanpremiera filmului  „Croazieră în junglă”, o aventură captivantă  şi un omagiu adus croazierei clasice de la Disneyland

COMUNICAT. Fanii producţiilor Disney au răspuns invitaţiei de a viziona în avanpremieră la IMAX Cinema City  filmul „Jungle Cruise / Croazieră în junglă”,   o aventură captivantă şi distractivă, plină de neprevăzut în junglă amazoniană. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Inspirat din celebra atracţie cu acelaşi nume din clasicele parcuri de distracţii, filmul  îi aduce pe marile ecrane pe Dwayne Johnson şi Emily Blunt, în rolurile principale, într-o misiune pe viaţă şi pe moarte pentru a găsi Arborele Vieţii şi a salva omenirea.

“De la bun început am vrut să livrăm fiecare element din croaziera clasică şi să îi aducem un omagiu lui Walt Disney, căruia îi purtăm un mare respect. Am lucrat îndeaproape cu mulţi oameni talentaţi din echipa Disney pentru a reda fiecare detaliu memorabil şi a-l integra în aventura aceasta epică.

Asta face acest proiect cu totul special, mai ales că este o ocazie unică de a aduce un omagiu acestei părţi din istoria Disneyland”, spune Dwayne Johnson care este şi unul dintre producătorii filmului.

GALERIE FOTO - Jurnalişti şi influenceri, avanpremiera Jungle Cruise

Din distribuţia “Jungle Cruise / Croazieră în junglă” mai fac parte şi Edgar Ramirez, Jack Whitehall, Jesse Plemons şi Paul Giamatti. Regia este semnată de Jaume Collet-Serra.

„Filmul a fost senzaţional şi merită vizionat în sala IMAX care are cel mai mare ecran din ţară” a spus artistul Andrei Leonte

„Fain! O comedie plinã de aventurã, de văzut cu familia!  Experienţa IMAX aduce un plus de adrenalină.” Rareş Năstase, jurnalist

„Croazieră în junglă”, un film superb: acţiune, dragoste şi replici savuroase care aduc zâmbetul pe buze! Merită văzut!”  Simona Dragomir, jurnalistă

VIDEO. Croazieră în junglă (Jungle Cruise) 

„Aventură, actori extraordinari, decoruri spectaculoase! Filmul merită vizionat de toţi cei care iubesc universul Disney. Croaziera în junglă este filmul verii” – Simona Ţăranu, jurnalist

„Dacă vă plac filmele Disney atunci mergeţi la Croazieră în junglă! Dacă vă place Emily Blunt (care e superbă de fel şi magnifică în acest rol care presupune multă acţiune), mergeţi la Croazieră în junglă! Dacă vreţi să îl vedeţi pe The Rock într-un rol care împleteşte forţa fizică cu umorul, blândeţea şi bunătatea, mergeţi la Croazieră în junglă!

Dacă vă plac poveştile cu legende, mituri şi blesteme, mergeţi la Croazieră în junglă!Dacă sunteţi fani ai seriilor Piraţii din Caraibe şi Indiana Jones, mergeţi la Croazieră în junglă! Dacă vă plac efectele speciale uluitoare, mergeţi şi vedeţi Croazieră în junglă la IMAX, credeţi-mă că merită!” a spus la finalul vizionării bloggerul Alina Gheorghiescu

SINOPSIS:

“Jungle Cruise / Croazieră în junglă” este o aventură epică a cărei acţiune este plasată la începutul secolului XX. Morocănosul şi spiritualul căpitan Frank, care conduce o mică ambarcaţiune fluvială, pleacă împreună cu Lily Houghton, om de ştiinţă, şi cu fratele acesteia, într-o misiune în junglă pentru a găsi Arborele Vieţii, despre care se crede că deţine puteri vindecătoare şi a rezolva misterul din spatele unui străvechi artefact. În tot acest timp, cei trei trebuie să lupte împotriva animalelor sălbatice şi a unei expediţii germane concurente.

Filmul are la bază una dintre atracţiile principale ale parcului tematic Disneyland, şi anume, croaziera în junglă, lansată prima dată în anii ’50.

Filmul este regizat de Jaume Collet-Serra şi îi are în rolurile cheie pe Dwayne Johnson şi Emily Blunt.

“Jungle Cruise / Croazieră în junglă” este distribuit în România de Forum Film şi are premiera în data de 30 iulie 2021 în formatele subtitrat, dublat, 3D, IMAX 3D.

VIDEO. Croazieră în junglă (Jungle Cruise)

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures.

În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

https://www.cineforum.ro
https://www.facebook.com/CineForum.ro/
https://www.instagram.com/cineforumromania/
https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus