Skip to main content

COMUNICAT. Avantajele bolurilor de carton speciale pentru supă, de la NeoPack

 
COMUNICAT. Avantajele bolurilor de carton speciale pentru supă, de la NeoPack

COMUNICAT.  Ambalajele folosite pentru industria HoReCa sau pentru sferele conexe, devin din ce în ce mai importante. Este necesar să alegi cele mai potrivite tipuri de caserole, boluri sau ustensile, special concepute pentru a fi delicate cu mediul înconjurător.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Este important să foloseşti ambalajele care arată bine, care să fie bine construite pentru tipul de mâncare pe care îl serveşti şi care să fie perfecte pentru a-ţi reprezenta afacerea. NeoPack oferă o gamă largă de produse diverse din această categorie şi te susţine în serviciile pe care le oferi.

Iată avantajele acestor tipuri de boluri şi modul în care le poţi utiliza pentru servirea supelor şi ciorbelor din restaurantul tău:

Bolurile din carton sunt rezistente la grăsimi şi le poţi folosi pentru mai multe tipuri de ciorbe sau supe

Rezistenţa unui bol pentru supă este importantă.

Un asemenea recipient trebuie să cuprindă lichidul şi să aibă capacitatea de a rămâne neschimbat pentru o perioadă îndeajuns de mare de timp încât să cuprindă timpul de deplasare cu bolul până la destinaţie, atunci când este vorba despre mâncare la pachet.

Bolurile de la NeoPack sunt realizate cu grijă pentru rezistenţă şi au în plus posibilitatea de a putea să fie utilizate pentru mâncare cu grăsime. Ele pot să fie folosite pentru orice tip de supă sau ciorbă din restaurantul tău.

Bolurile sunt realizate astfel încât să reziste foarte bine la temperaturi mari, de până la +80 de grade Celsius, şi la temperaturi foarte scăzute, de până la -40 grade Celsius

În construcţia acestor boluri pentru supă din carton rezistent, este luată în calcul şi temperatura la care ajung anumite tipuri de preparate.

Astfel, o ciorbă foarte fierbinte este uşor de pus şi de consumat dintr-un asemenea bol.

El poate să fie potrivit şi pentru temperaturi foarte scăzute, precum -40 de grade Celsius. Îl poţi folosi într-un mod creativ pentru diverse tipuri de preparate care au nevoie să îşi păstreze proprietăţile la temperaturi diferite.

Bolurile sunt cu capac şi pot să fie utilizate atunci când serveşti mâncare pentru pachet

Atunci când ai un fast-food sau un restaurant care serveşte mâncare la pachet, poţi opta pentru folosirea bolurilor din carton de la NeoPack.

Aici soluţiile sunt la îndemâna ta oricând. Ai capac potrivit pentru fiecare bol din carton biodegradabil de la NeoPack.

Bolurile din carton speciale pentru supă sunt perfecte pentru a servi mai multe mărimi de porţii şi se pot cumpăra în seturi de 25 de bucăţi

Ai mai multe tipuri de boluri din carton pentru supă sau ciorbă.

Poţi să serveşti mai multe cantităţi de supă pentru clienţii tăi , în funcţie de ceea ce ţi-ai propus în meniul respectiv.

De asemenea, bolurile au un raport calitate-preţ foarte bun şi sunt cumpărate în seturi de câte 25 de bucăţi.

Poţi folosi bolurile pentru supă oricând, chiar şi pentru servirea mâncării care este pregătită pentru a fi consumată acasă

Bolurile pot să fie utilizate pentru mai multe tipuri de mâncare sub formă lichidă.

Poţi să le utilizezi şi dacă faci livrări în oraş. Restaurantul tău beneficiază de avantaje atunci când alegi să cumperi bolurile şi alte recipiente care ajută mediul înconjurător.

Clienţii sunt mulţumiţi de serviciile oferite şi de mâncarea gustoasă pe care o prepari.

Ai parte de un design estetic plăcut şi simplu, care poate să te ajute să serveşti mâncarea într-un mod elegant

Design-ul unui bol pentru supă de la NeoPack este unul simplu şi plăcut. El te va ajuta să serveşti mâncarea într-o formă care este estetic apreciată de către clienţi. Bolurile pot să fie negre sau realizate cu o culoare natur.

Ambele variante sunt perfecte pentru a fi dăruite clienţilor tăi care adoră să guste supele gustoase pe care le găteşti.

NeoPack este aliatul tău pentru un mediu mai curat şi pentru o afacere de succes.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus