Skip to main content

COMUNICAT. Care sunt avantajele unui filtru de apă ceramic

 
COMUNICAT. Care sunt avantajele unui filtru de apă ceramic

COMUNICAT. Orice persoană care ţine la sănătatea sa şi îşi doreşte să facă economii trebuie să folosească filtre pentru purificarea lichidului de la robinet.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Din păcate, este imposibil să controlăm sursa generală, însă fiecare poate îmbunătăţi calitatea apei din casă prin utilizarea unui dispozitiv care să elimine impurităţile, sedimentele sau contaminanţii importanţi.

Filtrul de apă ceramic, destinat unui singur punct de consum, este de ajutor în acest sens.

Simplu ori cu miez de cărbune activat şi argint plus zeolit, pentru filtrarea metalelor grele, acest sistem poate fi montat deasupra sau sub chiuvetă pentru ca utilizatorii să se bucure de o protecţie optimă împotriva substanţelor chimice din apă. Iată care sunt principalele avantaje ale unui filtru de apă ceramic:

Se numără printre cele mai accesibile sisteme de filtrare

Dacă vrei să consumi cu încredere lichidul vital care vine de la robinet, dar în acelaşi timp să nu cheltui o avere pe sistemele de purificare, încearcă filtrele de apă ceramice.

Acestea sunt printre cele mai ieftine dispozitive de acest fel, pot fi montate foarte uşor, de către oricine şi necesită o întreţinere minimă; mai exact, la o perioadă de timp este nevoie de schimbarea cartuşului.

Beneficiază de o utilizare îndelungată

Spre deosebire de alte tipuri de filtre, precum cele cu osmoză inversă sau ultrafiltrare, cartuşul ceramic este singurul care poate fi spălat sub jet de apă şi refolosit.

Filtrul ceramic are găuri foarte mici de-a lungul materialului, iar după ce se umple cu sedimente şi impurităţi, se spală cu o lavetă abrazivă, se dezinfectează şi apoi se pune la loc.

Acest lucru înseamnă că dispozitivul poate fi folosit o perioadă de 2 ani sau chiar şi mai mult. Totuşi, trebuie menţionat faptul că în funcţie de modelul de filtru ceramic ales există o limită a litrilor de apă filtraţi.

Elimină bacteriile patogene din apă

Filtrul de apă ceramic este recomandat, în general, pentru folosirea preventivă. Acesta filtrează impurităţi de 0,3-0,8 microni, suficient pentru a putea elimina din apă în proporţie de 99,99% microorganisme precum Giardia Lamblia şi Cryptosporidium.

Aceşti paraziţi intră în corp şi călătoresc în intestinul subţire, unde se ataşează de mucoasă şi îi modifică funcţia normală.

De asemenea, filtrul de apă ceramic poate elimina din apa de la robinet bacterii patogene precum E.coli, Shigella, Holera, Salmonella Typhi ori Klebsiella Terrigena.

Ţine la distanţă metalele grele

Modelele avansate de filtre ceramice adaugă şi răşină zeolit, ceea ce înseamnă că pot fi folosite şi în condiţii grele de exploatare, respectiv când apa este contaminată cu metale grele.

Astfel, un cartuş ceramic poate elimina din apă plumbul, des întâlnit în apa din reţeaua publică din cauza conductelor vechi, ori alte tipuri de metale grele, extrem de dăunătoare pentru sănătate.

Menţine concentraţia de calciu şi magneziu

Un filtru ceramic este deosebit de folositor pentru filtrarea bacteriilor şi o filtrare submicronică, şi anume scăderea turbidităţii.

Utilitatea acestuia se regăseşte şi la îmbutelierea apei, în diverse procese de producţie, cabinete medicale ori stomatologice unde este necesară apă sterilă ori pentru apa de băut, de la reţeaua publică sau din surse proprii.

Cu toate că poate înlătura clorul, pesticidele şi alte substanţe nocive care pot afecta gustul, mirosul şi culoarea apei, filtrul ceramic nu elimină mineralele de calciu şi magneziu benefice pentru organism.

Creşte calitatea apei de la robinet

Dacă vrei să ai garanţia unei ape curate, fără contaminanţi care se găsesc în acest lichid preţios, un filtru ceramic te va ajuta să obţii într-adevăr o apă bună de băut.

Cartuşul ceramic elimină din apă bacteriile, sedimentele, substanţele anorganice, metalele grele, clorul, insecticidele, trihalometanii şi alţi contaminanţi nocivi pentru organismul uman.

Folosind un filtru de apă ceramic poţi obţine cantităţi suficiente de apă curată pentru întreaga familie. În plus, reduci semnificativ cheltuielile săptămânale pe care le ai pentru achiziţia apei îmbuteliate şi contribui totodată la limitarea impactului asupra mediului înconjurător.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus