Skip to main content

COMUNICAT. Top 3 motive sa achizitionezi o bara de tractiuni reglabila

 
COMUNICAT. Top 3 motive sa achizitionezi o bara de tractiuni reglabila

COMUNICAT. Vrei sa te antrenezi acasa, dar nu ai suficient spatiu pentru amplasarea echipamentelor de fitness? Bara de tractiuni este accesoriul ideal cu care te poti antrena fara a aglomera incaperea! Modelele reglabile se monteaza foarte usor pe cadrul usilor si se integreaza perfect in orice apartament.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Daca esti in cautarea unui mod eficient de a realiza un program de exercitii complex, care sa iti antreneze grupele musculare din partea superioara a corpului, bara reglabila este o solutie excelenta pentru a-ti indeplini obiectivele propuse.

Conditia fizica va fi clar imbunatatita prin intermediul acestui aparat, rezultatele putand fi remarcate din primele 3 saptamani de utilizare.

Bara tractiuni face parte din categoria echipamentelor de fitness cel mai frecvent folosite in salile de sport, de recuperare fizica sau in parcurile amenajate pentru activitati de intretinere corporala.

Montarea acesteia chiar la tine acasa iti ofera posibilitatea de a te antrena si de a obtine o conditie fizica de admirat oricand doresti, fara a-ti mai face alte griji. Iata 3 motive pentru care merita sa achizitionezi o bara de tractiuni!

Antrenamente cu propria greutate

Barele de tractiuni sunt produse fitness cu eficienta maxima, care iti permit sa te antrenezi folosindu-te de propria greutate. Studiile de specialitate recomanda frecvent integrarea in programele de antrenament a exercitiilor executate folosind de greutatea propriului corp, acestea avand un efect de lunga durata si un aport major in cresterea rezistentei fizice si corectarea posturii.

Bara reglabila este potrivita pentru antrenarea musculaturii bratelor, spatelui si abdomenului. Cu ajutorul acesteia, vei beneficia de un mix optim de contractii musculare statice si miscari de extensie, pentru ca muschii sa fie antrenati in profunzime si pe toate planurile.

Vei putea realiza, astfel, exercitii fizice de intensitate ridicata, care te vor ajuta sa scapi de surplusul de greutate si sa-ti lucrezi in special partea superioara a corpului.

Ideale pentru spatiile mici de acasa

Bara de tractiuni se monteaza usor si este compatibila cu majoritatea tocurilor de usa. Principalele avantaje ale acestui produs sunt montarea si demontarea foarte usoara, dimensiunea redusa si pretul accesibil. Prin antrenamentele cu acest echipament, iti vei intari atat jumatatea superioara, cat si pe cea inferioara a corpului, putand aborda o varietate de exercitii.

Bara reglabila este o solutia ideala atunci cand nu dispui de suficient spatiu acasa pentru echipamente de dimensiuni mari. Poti alege modelul potrivit dintr-o gama larga de articole ce suporta ajustarea lungimii in intervalul 60 - 130 cm, ceea ce iti va permite sa ii gasesti cu usurinta un loc pentru montare.

Datorita suruburilor cu saibe din silicon, bara poate fi montata rapid in cadrul unei usi, are stabilitate mai mare si nu se roteste in timpul exercitiilor. De asemenea, modelele vopsite in camp electrostatic au o rezistenta mai mare la zgarieturi si coroziune.

Stiluri diverse de montare, pentru o gama variata de exercitii

Bara se poate monta atat in partea de sus a usii, pentru efectuarea tractiunilor, cat si in partea de jos a acesteia, pentru antrenarea abdomenului. In functie de model, bara poate suporta o greutate intre 80 si 250 kg.

Antreneaza-te fara impedimente cu bara tractiuni, oricand doresti, in confortul locuintei tale! Transforma orice pauza intr-un moment util pentru starea ta generala de sanatate! 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus