Skip to main content

COMUNICAT. 4 motive pentru a alege o baterie externă pentru dispozitivele tale mobile

 
COMUNICAT. 4 motive pentru a alege o baterie externă pentru dispozitivele tale mobile

COMUNICAT. Utilitatea dispozitivelor mobile moderne este de necontestat, unele dintre ele devenind obiecte de care majoritatea dintre noi avem nevoie zilnic.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

E de ajuns să ne referim doar la telefoanele mobile inteligente - care sunt cele mai utilizate gadgeturi ale momentului – însă le fel de utile sunt şi tabletele sau smartwatch-urile.

Astfel de dispozitive sunt folosite de miliarde de oameni, iar majoritatea dintre ei se confruntă cu aceeaşi problemă. Este vorba de durata de viaţă relativ scurtă a bateriei, care se descarcă, în general, în interval de 24 de ore.

Probabil că în viitor vor apărea baterii care să ţină o săptămână sau mai mult, dar până atunci utilizatorii caută soluţii pentru a-şi putea folosi cât mai mult dispozitivele, fără a fi dependenţi de o sursă fixă de alimentare.

Bateria externă este o astfel de soluţie, iar în cele ce urmează îţi vom prezenta principalele argumente în favoarea sa.

Scapi de grija că nu ai putea folosi telefonul

Smartphone-ul a devenit un dispozitiv indispensabil folosit atât pentru comunicare, cât şi pentru a naviga pe internet, a asculta muzică, a face fotografii şi multe altele. În aceste condiţii, este firesc să îţi faci griji când bateria este pe terminate şi nu ai acces la o priză sau nu ţi-ai luat încărcătorul cu tine.

Bateriile sau acumulatorii externi te scapă de o astfel de grijă, pentru că ştii că ai permanent la tine o sursă alternativă de alimentare pe care te poţi baza atunci când „moare” bateria telefonului.

Poţi folosi mai mult dispozitivele mobile

Indiferent că te joci, lucrezi, sau te uiţi la un fim, toate aceste activităţi consumă multă energie, şi astfel bateria dispozitivului se va epuiza mai rapid.

De fiecare dată, trebuie să te limitezi la o anumită perioadă pentru a nu consuma bateria sau trebuie să amâni anumite activităţi, când aceasta este descărcată mai mult de jumătate.

Cu o baterie externă, poţi folosi dispozitivul un timp mai îndelungat, direct proporţional cu capacitatea acesteia. Atunci când bateria telefonului sau a tabletei este pe terminate, nu trebuie decât să conectezi bateria externă şi să-ţi continui activitatea în timp ce dispozitivul se încarcă.

Ai mai multă libertate de mişcare

Atunci când este lăsat să se încarce la priză, un dispozitiv mobil devine fix, iar dacă ai nevoie de el în acest timp va trebui să rămâi şi tu ţintuit lângă ştecher. O oră, două sau mai multe, în funcţie de cât de repede se încarcă bateria…

Cu totul altfel vor sta lucrurile dacă vei folosi o baterie externă pentru încărcare, dat fiind faptul că şi aceasta este, la rândul ei, un dispozitiv mobil.

Astfel, poţi încărca telefonul în buzunar sau în rucsac şi poţi merge oriunde doreşti.
De asemenea, dacă eşti la restaurant sau într-o şedinţă, nu mai trebuie să ceri permisiunea pentru a-ţi pune dispozitivul la încărcat.

Poţi încărca mai multe dispozitive în acelaşi timp

Un alt mare avantaj al bateriilor externe constă în faptul că îţi permit să încarci mai multe dispozitive în acelaşi timp. Majoritatea modelelor sunt prevăzute cu cel puţin două sloturi USB pentru încărcare, ceea ce le face mai eficiente decât un simplu încărcător.

În acest mod poţi să-ţi încarci în acelaşi timp telefonul şi tableta sau orice alt dispozitiv compatibil cu bateria externă, iar astfel câştigi şi mai mult timp.

Principalele detalii de care trebuie să ţii cont când alegi o baterie externă sunt capacitatea, numărul de sloturi de încărcare, tipul porturilor USB precum şi funcţiile suplimentare.

Astfel, poţi găsi baterii externe cu funcţie de încărcare rapidă, lanternă, afişaj LED şi indicator de stare. De asemenea, foarte practice sunt bateriile externe cu cablu retractabil, precum şi cele care pot fi încărcate cu energie solară.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus