Skip to main content

COMUNICAT. Firmele de baterii auto Cluj, mereu in miscare, pregatite sa repuna soferii pe... drumul cel drept!

 
COMUNICAT. Firmele de baterii auto Cluj, mereu in miscare, pregatite sa repuna soferii pe... drumul cel drept!

COMUNICAT. Toti soferii profesionisti si proprietarii de masini ar trebui sa stie ca, atunci cand vine vorba despre baterii auto, iarna reprezinta sezonul care aduce cele mai multe provocari.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Temperaturile scazute pot sa reduca durata de viata a acumulatorilor, mai ales in cazul acelor autovehicule cu care se realizeaza multe deplasari scurte, care nu permit reincarcarea totala a bateriei.

Tinand cont de acest fapt, este necesar sa fii pregatit, in cazul in care intampini astfel de probleme. Un ajutor prompt este oferit de o companie care asigura servicii de livrare baterii auto Cluj si in alte zone din tara, precum si asistenta tehnica.

Daca acumulatorul masinii tale se descarca si ai nevoie rapid de baterii auto in Cluj, tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0374 65 11 40. Un specialist in domeniu iti va oferi consultanta in ceea ce priveste modelul pe care trebuie sa il cumperi, in functie de caracteristicile masinii.

Odata ales modelul dorit, bateria este livrata la domiciliu si vei putea sa pornesti din nou la drum.

Criterii importante la cumpararea unei baterii auto in Cluj

Pentru a realiza o investitie cat mai buna, este important sa alegi acumulatorul potrivit modelului tau de masina. Daca vrei sa eviti orice greseli nedorite, exista o serie de factori de care trebuie sa tii cont.

Primul dintre acestia se refera la capacitate, care poate sa varieze intre 10 si 110 amperi pe ora. O alta caracteristica este reprezentata de curentul de pornire, cuprins intre 170 si 975 de amperi. Nu trebuie neglijata nici polaritatea bornelor, care poate fi normala sau inversa.

Dimensiunile variaza, la randul lor, considerabil de la un model la altul si de la un autovehicul la altul. Lungimea este cuprinsa intre 150 si 394 de milimetri, latimea intre 88 si 190 de milimetri, iar inaltimea intre 139 si 240 de milimetri.

Un alt reper important, in legatura cu care poti primi detalii de la specialistul in baterii auto din Cluj, este reprezentat de tehnologia folosita la producerea bateriei: AGM, EFB sau Li-Ion. Apoi, bineinteles, conteaza firma producatoare, fiind recomandate cele recunoscute si apreciate pe plan national si international. In fine, se tine cont de bugetul in care doresti sa te integrezi.

Daca tii cont de toti acesti factori, ai mari sanse sa iei decizia cea mai potrivita, atunci cand cumperi acumulatori pentru masina. In acest fel, vei evita orice probleme pentru o durata indelungata de timp.

Semne ca trebuie sa schimbi acumulatorul

Pentru a evita situatiile neplacute in care masina nu porneste, este necesar sa anticipezi momentul in care vei fi nevoit sa cumperi baterii auto in Cluj. Exista o serie de semnale pe care automobilul ti le transmite, in acest sens.

Daca bateria are deja o vechime cuprinsa intre 3 si 5 ani – care reprezinta durata sa normala de viata – este cu atat mai indicat sa acorzi atentie acestor indicii. Este vorba, de pilda, despre situatiile in care motorul porneste lent, greoi, la rotirea cheii in contact, iar uneori scoate si zgomote nefiresti.

Probleme pot sa existe si daca farurile au o intensitate redusa, care scade si mai mult in momentul in care este pornit un alt consumator de curent. Aspectul acumulatorului ofera, la randul sau, indicii pretioase. De exemplu, o baterie cu carcasa umflata sau deteriorata nu va rezista mult timp.
In toate aceste situatii, apeleaza cu incredere la NeoBat.ro pentru baterii auto Cluj!

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus