Skip to main content

COMUNICAT. Cele mai populare băuturi alcoolice la o petrecere

 
COMUNICAT. Cele mai populare băuturi alcoolice la o petrecere

COMUNICAT. Organizarea unei petreceri pentru adulţi necesită un stoc suficient de băuturi alcoolice. În funcţie de locaţie, de numărul de participanţi şi de preferinţele majorităţii vei putea decide dacă alegi un open bar sau apelezi la îndemânarea unui barman profesionist care nu doar serveşte, ci şi îmbunătăţeşte calitatea atmosferei.

Publicitate

Iată care sunt cele mai populare băuturi alcoolice pentru toate tipurile de petreceri.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Bere

Berea este cea mai populară băutură alcoolică din lume, ţinând cont de cantitatea care este consumată anual în întraga lume. Este depăşită doar de băuturi non alcoolice, precum apa, ceaiul, cafeaua şi sucul de portocale. Sortimentele în care este produsă acoperă absolut toate gusturile.

Din acest motiv este bine să alegi diverse tipuri de bere, pentru a acoperi cât mai multe preferinţe.

Producătorii de renume internaţional sunt o garanţie a succesului, în timp ce o bere artizanală, poate chiar dintr-o sursă pe care nu o divulgi, îţi va oferi un prilej excelent de a sparge gheaţa la propria ta petrecere.

Digestiv

Când alături cuvintele digestiv şi petrecere, băutura care îţi vine instantaneu în minte este Jagermeister.

Datorită popularităţii, „jager” a devenit deja substantiv comun în o mulţime de ţări. Iniţial, lichiorul de plante a fost gândit cu efect terapeutic.

Între timp, reţeta secretă de 56 de ingrediente naturale reprezintă cheia succesului pentru începutul şi continuarea unei petreceri reuşite. Preferat deopotrivă în cluburi sau la petreceri private, digestivul se menţine în topul băuturilor alcoolice din întreaga lume.

Vodka

Dintre băuturile alcoolice distilate, vodka este cea mai prezentă la petreceri. Ţările de origine ale celor mai celebre băuturi spirtoase incolore sunt Polonia, Rusia şi Suedia.

În general, vodka este asociată puterii de a rezista în condiţii grele. Marele avantaj al acestei băuturi este că se consumă atât naturală, cu gheaţă, cât mai ales în combinaţie cu sucuri sau cocktailuri cu alte băuturi.

Vodka de pe Shopius.ro, disponibilă într-o varietate de cantităţi la preţuri avantajoase, este potrivită pentru orice tip de petrecere.

Whisky

Tot o tradiţie de secole are şi whisky-ul, fabricat în Scoţia şi Irlanda încă de pe vremea lui Mircea cel Bătrân. De fapt, termenul scotch, cu care mai este cunoscut, are legătură tocmai cu una dintre cele două ţări de origine.

Milioane de consumatori ar spune că abia prin distilare cerealele îşi împlinesc adevărata menire pentru care au fost lăsate pe pământ.

Se savurează curat, cu cuburi de gheaţă sau un strop de apă minerală. În ţara noastră a devenit o tradiţie să fie combinat cu cola sau chiar energizant.

Vin

Dintre băuturile moderat alcoolice, vinul este foarte popular şi una dintre cele mai vechi băuturi alcoolice. Ţinând cont că s-au descoperit mărturii ale prezenţei vinului în China Antică, în urmă cu 7.000 de ani î.Hr., celebra băutură se pregăteşte să aniverseze nu mai puţin de 10 milenii de existenţă.

Datorită geografiei, ţara noastră are o tradiţie în cultivarea viţei de vie şi producţia de vinuri în diverse soiuri. În general, alegerea vinului poate fi legată de meniul de mâncare servit la eveniment.

Există vinuri albe, roşii sau roze, de la sec până la dulce. Fiecare regiune geografică are specificul ei care influenţează producţia de vin.

Dacă vorbim de o petrecere, de la momentul festiv nu poate lipsi o specialitate aparte de vin: şampania. În ultima perioadă, de o popularitate deosebită se bucură cocktailurile de tip Aperol Spritz, cu vin spumant între ingredientele de bază.

Prezenţa băuturilor alcoolice la petreceri are rolul de a îmbunătăţi dispoziţia participanţilor. Consumul este destinat exclusiv adulţilor şi se recomandă moderaţie şi respectarea condiţiilor medicale specifice, atunci când este cazul. Pentru siguranţa ta şi a celor din jur, nu urca niciodată la volan după ce ai consumat alcool.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus