Skip to main content

COMUNICAT. Starbucks lansează un meniu special de Crăciun. Băuturi cu arome de turtă dulce şi ciocolată

 
COMUNICAT. Starbucks lansează un meniu special de Crăciun. Băuturi cu arome de turtă dulce şi ciocolată

COMUNICAT. Starbuck a lansat o gamă de băuturi special pentru sărbători. 

Publicitate

Gama de băuturi de sărbători include şi noua variantă a clasicului Gingerbread Latte, Chocolatey Gingerbread Latte, o băutură pe bază de cafea, cu aromă de turtă dulce şi ciocolată, dar şi pentru toţi iubitorii de ciocolată caldă, noua Praline Cookie Hot Chocolate.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Băuturile sunt disponibile în cafenele, la Drive Thru şi pe Glovo şi Tazz, în limita stocului disponibil, începând cu 8 noiembrie 2022.

Ca în fiecare an, băuturile de sărbătoare, Toffee Nut Latte şi Gingerbread Latte, sunt realizate special de barista pentru a obţine un gust premium şi neted de cafea bogată în straturi cu arome de sezon emblematice.

Noua ciocolată caldă, Praline Cookie, nu va dezamăgi, cu o aromă de prăjituri coapte cu unt şi note de alune caramelizate, migdale şi nucă.

În plus sunt şi noile cafele boabe de sărbătoare îţi aduc magia chiar la tine acasă. STARBUCKS CHRISTMAS BLONDE ROAST, cu note de portocală condimentată şi smochine, pentru cei care preferă gustul cafelei cu grad scăzut de prăjire sau STARBUCKS CHRISTMAS BLEND 2022, cu arome de ciocolată condimentată şi muguri de brad. pentru cei care iubesc tradiţia, cafelele de Crăciun sunt aici pentru a înveseli orice sărbătoare. 

Nu uita, dacă alegi să comanzi băutura preferată în propriul pahar reutilizabil, vei primi o reducere de 1 RON la băutura comandată. Explorează şi noile tumblere, căni sau surprize de sezon. Te aşteptăm în cea mai apropiată cafenea Starbucks să îţi alege preferatele.

Despre Starbucks

Începând cu anul 1971, Starbucks Coffee Company şi-a luat angajamentul de a aproviziona şi a prepara cafea arabica de cea mai înaltă calitate, respectând normele de conduită etică şi profesională. În prezent, cu peste 25.000 de cafenele în întreaga lume, Starbucks este principalul prăjitor şi distribuitor de cafea de specialitate din lume.

Prin angajamentul de neclintit pentru excelenţă şi în conformitate cu principiile companiei noastre, aducem experienţa unică Starbucks în viaţa fiecărui client prin intermediul fiecărei căni de cafea servite. Pentru a împărtăşi cu noi experienţa, vă rugăm să ne vizitaţi în locaţiile noastre sau online pe news.starbucks.com şi Starbucks.com.

Despre AmRest Group

Amrest Group este un operator lider European de restaurante multi-brand cu un portofoliu de mărci de primă clasă în 25 de ţări. AmRest operează peste 2.400 de restaurante sub brand-uri francizate precum KFC, Starbucks, Pizza Hut şi Burger King, precum şi brand-uri proprietare precum La Tagliatella, Sushi Shop, Blue Frog şi Bacoa. În plus, compania are în portofoliu şi brand-uri virtuale. Mai multe informaţii sunt disponibile pe pagina web: www.amrest.eu/en.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Melania Ulici melania.ulicipaginademedia.ro
viewscnt

sus