Skip to main content

COMUNICAT. Black Friday la Altex, în perioada 27 octombrie – 23 noiembrie! Patru săptămâni de oferte şi super reduceri, în magazinele fizice şi online!

 
COMUNICAT. Black Friday la Altex, în perioada 27 octombrie – 23 noiembrie! Patru săptămâni de oferte şi super reduceri, în magazinele fizice şi online!

COMUNICAT. Altex, liderul pieţei de retail din România, dă startul celei mai aşteptate campanii de cumpărături a anului, Black Friday.

Publicitate

În perioada 27 octombrie – 23 noiembrie, super-ofertele vor fi disponibile atât ȋn magazinele fizice Altex şi Media Galaxy din toată ţara, cât şi online, pe altex.ro, mediagalaxy.ro sau în aplicaţia mobilă Altex.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Anul acesta, campania de Black Friday este structurată în patru valuri, fiecare săptămână cu oferte dedicate la o gamă variată de categorii de produse.

”Black Friday la Altex este o campanie în care clienţii pot face cumpărături smart, la preţuri cu reduceri bune, într-o perioadă de 4 saptămâni. Reducerile sunt aplicate la cele mai mici preţuri din ultimele 30 zile. Ofertele sunt numeroase si disponibile pe toată perioada celor 4 valuri de reduceri.

În contextul creşterii preturilor la energie si gaz, încurajăm clientii să-şi aleagă produse cu un consum mult mai eficient, să-şi înlocuiască produsele vechi. Varietatea de produse aflate în promoţie în această perioadă le asigură cele mai bune soluţii de a-şi îmbunătăţi calitatea vieţii.

Cei îndrăgostiţi de tehnologie şi noutăti vor găsi suficiente oferte în magazinele noastre fizice şi online”, a declarat Raul Filip, director de achiziţii Altex România.

Discounturile oferite de Black Friday pot ajunge chiar şi până la 50% la produsele din categoria mobilier, sanitare, bricolaj şi produse de curăţenie. Telefoane, tablete, smartwatch-uri, vor avea o reducere de până la 30%, la fel ca produsele din categoria electrocasnicelor mari şi home confort, dar şi electrocanicele mici şi gama de beauty.

Laptopurile, sisteme PC, monitoare, produsele de gaming, dar şi vehiculele electrice vor avea preţurile reduse de până la 40%. Iar produsele din gama auto electronică şi anvelope vor beneficia de o reducere de până la 20%. Perioada este una dinamică, iar Altex recomandă clienţilor să urmărească săptămânal produsele care intră ȋn campania de Black Friday şi să îşi creeaze liste cu produse favorite. 

”La Altex, campania de Black Friday din acest an include patru valuri cu oferte săptămânale pentru diferite categorii de produse. Ofertele sunt valabile doar în săptămâna în care acestea sunt lansate. Clienţii pot opta pentru comanda online sau aplicaţia mobilă Altex sau cumpărături direct în magazinele noastre.”, a spus Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex România.
4 valuri de Black Friday 2022:

• Val 1: oferte valabile între 27 octombrie - 02 noiembrie
• Val 2: oferte valabile între 03 noiembrie - 09  noiembrie
• Val 3: oferte valabile între 10 noiembrie - 16 noiembrie
• Val 4: oferte valabile între 17 noiembrie - 23 noiembrie

De asemenea, clienţii au şi opţiunea achiziţiei produselor în rate, fie rate fără dobândă prin cardurile de cumpărături ale băncilor partenere, fie rate prin serviciul standard de finanţare Credex disponibil în magazine sau online. În plus, toate locaţiile fizice Altex oferă servicii de asigurări auto şi de locuinţă. 

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piaţa de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în ţară. În aproape trei decenii de la ȋnfiinţare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex şi-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor şi soluţii de finanţare accesibile.

Serviciul de 2X diferenţa versus alte magazine online sau offline asigură clienţilor cel mai mic preţ din România.

Altex şi-a diversificat, de-a lungul timpului, şi serviciile, nu doar produsele. Pentru a-şi ajuta clienţii să aibă acces la finanţare, Altex a înfiinţat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluţii optime de finanţare, pentru achiziţia articolelor de pe website şi din reţeaua naţională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienţii Altex au posibilitatea să ȋşi achiziţioneze vacanţe direct din magazinele Altex şi Media Galaxy, dar şi online, pe www.altextravel.ro.

Descarcă aplicaţia Altex CLICK AICI

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus