Skip to main content

COMUNICAT. „Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna”, un nou capitol pentru MCU si un tribut puternic si emotionant adus lui Chadwick Boseman

 
COMUNICAT. „Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna”, un nou capitol pentru MCU si un tribut puternic si emotionant adus lui Chadwick Boseman

COMUNICAT. În noua producţie Marvel Studios „Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna”, regina Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye şi Dora Milaje luptă să-şi protejeze natiunea de forţe exterioare, după moartea regelui T’Challa.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

În timp ce wakandezii caută alinare în noua etapă a vieţii comune, eroii trebuie să se reunească pentru a croi un nou drum pentru regatul Wakanda, cu ajutorul Câinelui de război Nakia şi a lui Everett Ross.

VIDEO 1. Trailer Wakanda Forever - Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna

Distribuţiei bine cunoscute fanilor (Letitia Wright, Lupita Nyong’O, Winston Duke, Angela Bassett, Martin Freeman) i se alătură Tenoch Huerta în rolul lui Namor, regele poporului subacvatic, şi Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena şi Alex Livanalli.

Distribuit de Forum Film România, „Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” are premiera în cinematografe în 11 noiembrie, fiind disponibil subtitrat, 2D, 3D, IMAX 3D, Dolby Atmos 3D, 4DX, 3D dublat HU.

Doliu şi durere

Evenimente ce nu pot fi ignorate, evenimente ce ameninţă însăşi existenţa Wakandei şi moştenirea fratelui ei iubit, o aruncă pe Shuri în vâltoarea unor aventuri pe viaţă şi pe moarte, obligând-o să ia decizii şi să-şi asume riscuri fără de care Wakanda ar fi pierdută.

Potrivit regizorului Ryan Coogler, Shuri se luptă meargă mai departe şi să ia parte la următorul capitol al lui Wakanda. „Ramonda îşi dă seama că a trecut un an de la moartea lui T’Challa şi Shuri nu se reface – nu ia măsuri pentru a merge mai departe într-un mod sănătos”, spune Coogler. „Ele merg într-un loc liniştit - se îndepărtează de oraş, de tehnologie - pentru a îndeplini un ritual de doliu. Chiar atunci apare Namor.”

Debutând ca Sub-Mariner în Marvel Comics #1 în 1939, Namor este printre cele mai vechi personaje ale Universului Marvel, acţionând atât ca erou, cât şi ca răufăcător în anii următori. Coogler spune: „În povestea noastră, el reprezintă Talokan, o civilizaţie subacvatică ascunsă care este versiunea noastră reimaginată a Atlantidei din benzile desenate. Apariţia lui acolo arată că Wakanda nu este atât de sigur pe cât credeau, iar el are o propunere pentru Ramonda şi Shuri.”

În ciuda tehnologiei de ultimă oră şi a hipervigilenţei, oamenii din Wakanda nu ştiau de existenţa lui Namor şi de regatul său. „Noţiunea unei societăţi care a fost forţată să se ascundă din cauza evenimentelor din lumea exterioară este foarte relevantă pentru lumea «Black Panther» din universul cinematografic Marvel”, spune producătorul Nate Moore. „Ryan [Coogler] este un regizor foarte priceput în a pune aceste lucruri împreună.

Preocupările lui Namor rezonează cu Ramonda şi Shuri – naţiunile lor au câteva lucruri în comun. Dar ele s-ar putea să nu fie de acord cu soluţia lui.”
Întâlnirea cu Namor pune în mişcare eforturile din Wakanda de a ţine lucrurile sub control, iar Ramonda nu poate să nu îşi facă griji pentru siguranţa fiicei sale. „Ramonda este un personaj atât de important”, spune Moore. „Iată o mamă care şi-a pierdut soţul şi apoi fiul. Ea a condus Wakanda în absenţa regelui.

Este o dihotomie interesantă să le vezi pe aceste două femei ca lideri, ca regină şi prinţesă, ca mamă şi fiică.”
Coogler spune: „Am fost foarte încântaţi să explorăm relaţia dintre Ramonda şi Shuri. Primul film are o dinamică tată-fiu. Acest film are maternitatea ca leitmotiv. Adesea, mamele trebuie să continue să fie mame chiar dacă trec prin situaţii dificile.”

VIDEO 2. Trailer Wakanda Forever - Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna

In memoriam Chadwick Boseman

Chadwick Boseman (T’Challa) a murit în 2020, iar realizatorii filmului au făcut un mare pas înapoi să se gândească la următoarea poveste. Regele T’Challa a fost inima „Black Panther” – iar Boseman rămâne în inimile tuturor celor care au lucrat alături de el. „Decesul lui Chad i-a afectat pe cineaşti şi pe actori într-un mod profund”, spune Coogler. „Chad a fost partenerul nostru artistic în acest proiect, în franciză şi în poveste. Îmi e dor să petrec timp cu el, doar noi doi, vorbind despre unde să ajungă personajul, încotro să o ia povestea; mereu a admirat celelalte personaje şi actorii care le-au dat viaţă.”

Moore adaugă: „Nu credeam că Chad şi-ar fi dorit ca lumea Wakanda – şi efectul pe care l-a avut filmul asupra copiilor – să dispară. Din punct de vedere emoţional, mi s-a părut că a renunţa cu totul ar fi fost lucrul mai uşor de făcut, dar nu ar fi fost şi cel mai potrivit. Cred că avem datoria să continuăm, ducând mai departea moştenirea lui.”

În timp ce realizatorii de film se gândeau la poveste, a apărut o nouă temă: cum faci faţă durerii şi cum depăşeşti pierderea? Această temă şi modul în care afectează fiecare personaj au ajuns să fie forţa centrală a naraţiunii.

„Pentru ca povestea lui Wakanda să avanseze într-o lume în care T'Challa nu mai este, am investigat ce a însemnat această pierdere pentru toţi oamenii pe care i-a afectat dispariţia lui”, spune Moore. „Şi nimeni nu a simţit mai puternic pierderea decât sora lui mai mică, Shuri.”

Un geniu şi om de ştiinţă de top, Shuri încearcă să uite de durere adâncindu-se în munca ei până când sosirea lui Namor o forţează să iasă din zona de confort. Ea nu este singură; nici în durere şi nici în dorinţa ei de a susţine Wakanda spre un viitor bun.

Prinţesa şi regina au un sistem de suport puternic care îi include pe Nakia, cel mai mare spion pe care Wakanda l-a avut vreodată, Okoye, liderul pasionat şi puternic al Dorei Milaje, M’Baku, conducătorul Jabarilandului,  Ayo, un forţător de elită al Dorei Milaje, Aneka, lider de rang înalt al Dorei Milaje şi Everett K. Ross, agent american CIA.

Biletele s-au pus în vânzare - https://bit.ly/bilete-wakanda-forever, https://bit.ly/cinema-city-wakanda.

SINOPSIS:

După moartea regelui T'Challa, regina Ramonda, Shuri, M'Baku şi Dora Milaje luptă pentru a proteja naţiunea de intervenţia marilor puteri. În vreme ce poporul e gata să depăşească pierderea regelui şi să îmbrăţişeze un nou capitol al vieţii, eroii wakandezi ajutaţi de Nakia şi Everett Ross pun la punct planurile pentru un nou drum, mai luminos, pentru Wakanda.

În regia lui Ryan Coogler, după un scenariu semnat de Coogler şi Joe Robert Cole, filmul „Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” este produs de Kevin Feige, Nate Moore. Producători executivi sunt Victoria Alonso, Louis D’Esposito, Barry H. Waldman

Printre starurile filmului se numără Angela Bassett, Letitia Wright, Winston Duke, Danai Gurira, Florence Kasumba, Lupita Nyong’o, Martin Freeman, Tenoch Huerta, Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena, Alex Livanalli.

„Black Panther: Wakanda Forever / Pantera Neagră: Wakanda pentru totdeauna” are premiera în cinematografe în 11 noiembrie, fiind distribuit de Forum Film şi fiind disponibil subtitrat, 2D, 3D, IMAX 3D, 3D Dolby Atmos, , 4DX, 3D dublat HU.

Despre Forum Film România

Forum Film România s-a înfiinţat în anul 2010 şi a preluat distribuţia în cinematografe, la nivel local, a peliculelor realizate de studiourile Disney, Disney Pixar, Marvel şi LucasFilm si de curand si pe cele produse de 20th Century si Searchlight Pictures. În afară de România, companiile Forum Film coordonează distribuţia peliculelor Disney şi în Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria, şi Israel. În Israel, colaborarea Disney cu Forum Film a fost începută în urmă cu aproape 50 de ani. În ultimii ani, pe lângă Marvel, compania distribuie şi titluri ale studiourilor MGM, FilmNation, Relativity şi alţi independenţi.

Distribuitorul de filme este parte a grupului Cinema City International, activ pe diverse segmente ale pieţei cinematografice, inclusiv operarea de cinematografe şi distribuţia de filme.

Pentru mai multe detalii despre cele mai noi producţii distribuite de Forum Film România, accesaţi:

https://www.cineforum.ro
https://www.facebook.com/CineForum.ro/
https://www.instagram.com/cineforumromania/
https://www.youtube.com/user/CineforumRomania

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus