Skip to main content

COMUNICAT. Cadoul perfect de Ziua Femeii de la CCC

 
COMUNICAT. Cadoul perfect de Ziua Femeii de la CCC

COMUNICAT. Ziua Femeii, sărbătorită în diferite ţări din lume de peste 100 de ani, este o zi specială care în fiecare an ne aminteşte de nenumăratele motive pentru care iubim femeile. Celebrăm empatia, puterea şi farmecul acestora oferind tuturor doamnelor şi domnişoarelor cadouri şi atenţii care le vor aduce zâmbetul pe buze.

Publicitate

Explorează sugestiile cadouri pentru Ziua Femeii de la CCC şi surprinde plăcut o persoană dragă din viaţa ta cu un accesoriu potrivit stilului personal.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Când sărbătorim Ziua Femeii?

În fiecare an sărbătorim această zi specială de 8 martie. Ziua Femeii a apărut în Statele Unite în 1909 şi a fost sărbătorită pentru prima dată pe 28 februarie, dar din 1910 a fost mutată în martie şi în ultimii 112 ani bărbaţii le-au făcut cadouri femeilor pentru a-şi arăta aprecierea.

Simbolul acestei zile este laleaua, care aduce mereu zâmbetul pe buze. Totuşi, alături de flori, poţi dărui persoanei iubite un cadou special care să-i aducă şi mai multă bucurie.

Ce cadou alegi pentru Ziua Femeii?

Deşi se spune că femeile sunt persoane destul de pretenţioase, un cadou simbolic le va încânta mereu. Deci, ce ar trebui să alegi? Totul depinde de persoana care primeşte darul - mama, bunica, soţia, fiica, prietena (toate femeile adoră această sărbătoare!).

Parfumul este întotdeauna o idee bună, dar bijuteriile sunt şi ele o variantă reuşită de cadou pentru 8 Martie. Ziua Femeii nu este neapărat sărbătorită precum zilele de naştere sau aniversările de nuntă, aşa că poţi opta pentru brăţări colorate sau accesorii de păr super trendy, în locul inelelor şi cerceilor.

Un cadou de Ziua Femeii pentru Mama

Mama este persoană cu o semnificaţie aparte în viaţa noastră, care trebuie să fie celebrată nu numai în timpul sărbătorilor calendaristice. Mai mult ca sigur va fi încântată de absolut orice atenţie şi va fi impresionată de gest, dar merită cu adevărat să-i oferi ceva special.

O idee ar fi eşarfele şi batistele colorate, extrem de la modă în acest sezon. O geantă de mână este, de asemenea, un cadou preferat.

Optează pentru modele atemporale, versatile, atât clasice, cât şi elegante, perfecte pentru sezonul primăvară-vară. Modelele universale le vei găsi în colecţiile Lasocki sau Gino Rossi. O geantă de piele neagră va fi întotdeauna o opţiune clasică, indispensabilă în gatderoba oricărei femei.

Cadou de Ziua Femeii pentru domnişoare

Domnişoarele sărbătoresc Ziua Femeii încă de la o vârstă fragedă. Cel mai adesea ele încep să sărbătorească această zi în şcoala primară. Prin urmare, după ce au învăţat despre această tradiţie, vor fi încântate când vor primi un cadou de la tatăl sau bunicul lor.

Ce îi poţi oferi unei fetiţe? Accesoriile pentru păr, elasticele colorate sau clemele sunt opţiuni foarte bune. Dar o domnişoară se va bucura şi de o geantă de mână sau de un rucsac nou, mai ales dacă îi corespunde aşteptărilor.

La fel se întâmplă şi cu pantofii – o altă idee de cadou care nu va da greş! Fetele preferă sandalele sau balerinii, iar modelele în culori degrade sunt printre favoritele sezonului. Mai ales dacă au funde, unicorni şi mult sclipici!

Idei de cadouri pentru Ziua Femeii

Lucrurile se complică puţin atunci când cauţi un cadou pentru soţie sau iubită. Poţi merge pe varianta unui ceas elegant şi clasic de la Gino Rossi pentru iubită sau să optezi pentru o geantă super trendy!

În sezonul acesta se pune accent pe genţile mini, pe care le vei găsi în noua colecţie Jenny Fairy, precum şi pe genţile supradimensionate. Cluch-ul perfect XXL îl vei găsi în colecţia Timeless Sense de la Gino Rossi.

De la tine, pentru tine

Dar cine spune că un cadou de Ziua Femeii trebuie să fie de la un bărbat? Răsfaţă-te cu un dar special şi sărbătoreşte această zi aşa cum îţi place! Ştim că nimeni nu cunoaşte o femeie atât de bine cum se cunoaşte ea însăşi.

Bucură-te de cumpărături cu ocazia sărbătorii de 8 martie! Vei găsi promoţii de Ziua Femeii în magazine şi online, de care merită să profiţi pentru a-ţi împrospăta garderoba de accesorii pentru noul sezon! Printre tendinţe se numără pantofii sport cu talpă butucănoasă sau pantofii cu toc în culori pastelate.

Te poţi bucura de 20% reducere la modele selectate de încălţăminte, atât pentru femei, cât şi pentru domni şi copii, începând cu data de 2 martie.

În plus, începând cu data de 3 martie te bucuri de 30% reducere la întreaga colecţie de genţi de mână, rucsascuri, mini genţi (cu excepţia valizelor).

Aruncă o privire mai atentă la colecţia de sezon – genţile supradimensionate la modă, genţile boho sau genţile împletite vor fi adevărate hit-uri pentru vară!

Explorează ofertele de Ziua Femeii la gama de încălţăminte şi genţi şi alege cadoul preferat în magazinele CCC din ţară, pe www.ccc.eu şi în aplicaţia mobilă.
 

GALERIE FOTO

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus