Skip to main content

COMUNICAT. Propuneri de cadouri de Sfântul Valentin pentru el

 
COMUNICAT. Propuneri de cadouri de Sfântul Valentin pentru el

COMUNICAT. Deşi doamnele şi domnişoarele sunt jumătatea răsfăţată din cuplu, de Valentine’s Day merită şi domnii să fie răsplătiţi pentru grijă şi atenţie. Fie că vorbim despre o masă la restaurant sau un dar pe care el şi-l doreşte de mult, ideile sunt nelimitate.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Vezi mai jos o serie de propuneri cu cadouri pe care ai putea să i le oferi partenerului tău.

  • Flori

Cine spune că florile pot fi oferite doar doamnelor sau domnişoarelor? Există mulţi bărbaţi care apreciază chiar şi darurile sub formă de aranjamente florale. Nu îţi putem sugera o alegere corectă, deoarece opţiunile sunt nelimitate, care conţin de la flori proaspete, până la plante criogenate sau uscate.

Dacă ţi se pare o idee riscantă şi puţin prea îndrăzneaţă, poţi opta pentru un aranjament floral care să aibă ca centru de interes un parfum sau o sticlă din băutura lui favorită. Găseşti în mediul online mai multe afaceri care se ocupă cu crearea unor astfel de daruri, pline de imaginaţie.

  • Butoni

Orice bărbat ar trebui să deţină cel puţin o pereche de butoni, pe care să îi poarte la ocaziile speciale, la o cămaşă potrivită. Dacă partenerul tău încă nu are butoni, acesta ar putea fi darul perfect pentru el, de Ziua Îndrăgostiţilor. Îţi recomandăm să alegi o pereche din argint, decorată cu email sau chiar pietre semipreţioase. Ambalează-i într-o cutie elegantă şi fă-i o super surpriză!

  • Un ceas

Partenerul tău obişnuieşte să întârzie la întâlniri? În acest caz îi poţi face cadou un ceas, pentru a şti întotdeauna ora, cu exactitate. Lăsând gluma la o parte, un ceas reprezintă o alegere perfectă pentru un cadou, cu ocazia zilei în care planeta celebrează iubirea.

Optează pentru un ceas cu curea din piele sau din zale metalice, după preferinţe, display analog sau digital şi mecanism quartz sau mecanic. Înainte de a face o achiziţie asigură-te că magazinul îţi oferă şi garanţie produsului şi dacă se ocupă şi de modificări la nivelul curelei.

  • Un halat de casă

Chiar dacă nu vor să o arate de fiecare dată, chiar şi bărbaţilor le place să fie cât mai confortabili în propria locuinţă. Pentru cel care preferă să îşi petreacă duminica pe canapea, în faţa televizorului, recomandăm un halat de casă pufos şi călduros, care să îi ofere o stare totală de relaxare.

  • Cafea de specialitate

Partenerul tău îşi prepară cu sfinţenie cafeaua, în fiecare dimineaţă? Fă-i un cadou pe placul său şi oferă-i o selecţie de diferite tipuri de cafea de specialitate. Aceasta provine de cele mai multe ori din surse sigure, eco şi bio, fiind ambalată şi livrată de către afaceri mici, sustenabile.

Pe lângă cafea mai poţi adăuga şi două pahare din sticlă dublă, termorezistentă, în care să îşi servească espresso-ul într-un mod estetic. Dacă este fan, poţi completa cadoul şi cu câteva arome pentru cafea, cum ar fi de caramel, cocos sau mentă.

  • O geantă

Deşi bărbaţii nu poartă poşete, au şi aceştia nevoie de o modalitate de a-şi transporta lucrurile atunci când sunt plecaţi de acasă. O geantă s-ar putea să fie cadoul perfect pentru bărbatul ocupat, care trebuie să aibă mereu la îndemână laptopul, actele, telefoanele şi restul obiectelor.

Dacă vrei să mergi pe o alegere premium, îţi recomandăm o geantă din piele naturală, cu aspect vintage, pentru bărbatul care este întotdeauna atent la stilul său vestimentar. Alege un model care prezintă atât torţi, cât şi o curea pentru umăr, care să poată fi reglată.

  • Un set de barman

Dacă partenerul tău consumă ocazional băuturi alcoolice, o sugestie de cadou este un set de barman. Acesta conţine diverse ustensile utilizate în baruri pentru prepararea cocktailurilor şi a băuturilor, precum cleşti pentru gheaţă, pahar pentru agitat, dozator, sită, linguriţă pentru amestecat,

desfăcător, cuţit special şi pourer pentru sticle. Cu siguranţă îşi va descoperi un nou hobby!

  • Un cadou dulce

Nu doar femeile au o plăcere vinovată pentru produsele dulci. Mulţi bărbaţi sunt mari fani ai batoanelor de ciocolată, ai pralinelor sau prăjiturilor cu multă cremă. Aşadar, acum este ocazia să apelezi la afacerile care realizează aranjamente cu dulciuri la comandă. Asigură-te că adaugi toate deserturile sale preferate, pentru a bucura copilul din el!

Tu cum alegi să îţi surprinzi partenerul de Ziua Îndrăgostiţilor, anul acesta? Dacă ai nevoie de inspiraţie, nu ezita să pui în practică una dintre ideile de mai sus, pentru a-l face pe cel de lângă tine cel mai fericit bărbat.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus