Skip to main content

COMUNICAT. Ce cadouri memorabile le-au făcut iubitelor Brad Pitt, Justin Bieber sau David Beckam

 
COMUNICAT. Ce cadouri memorabile le-au făcut iubitelor Brad Pitt, Justin Bieber sau David Beckam

COMUNICAT. Brad Pitt, Justin Bieber, David Beckam, Kanye West şi o serie de cadouri memorabile pe care le-au făcut iubitelor, de la bijuterii la ...un portret cu Winston Churchill. Le trecem în revistă în continuare. 

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

De foarte multe ori ne lovim de lipsă de idei pentru cadouri inspirate, iar acest lucru se poate aplica în special bărbaţilor. Cu sigurantă ai o listă lungă de lucruri pe care ţi le doreşti, insa te lovesti de fraza: “Scuze, nu am ştiut ce să îţi iau”.

Desigur, acest lucru li se poate intampla si femeilor, asa ca, dacă vrei să ai întotdeauna un plan de rezerva, caută din timp cadouri pentru barbati pentru a nu da niciodată greş.

Revenind la subiect, cu siguranţă aceste vedete nu s-au lovit până acum de lipsa ideilor de cadouri pentru iubitele lor, ba mai mult, unii bărbaţi au împlinit visul oricărei femei cu aceste daruri scumpe şi extravagante.

Esti curioasa sa afli ce cadou nepreţuit i-a oferit Kanye lui Kim, incat vedeta a izbucnit în lacrimi? Citeste mai departe!

Iată care sunt unele dintre cele mai scumpe cadouri pe care celebritatile le-au daruit perechii lor.

Hailey Baldwin si Justin Bieber

Justin Bieber este un fan a gesturilor romantice marete. După doar o luna de cand si-au anuntat public relation, Hailey Baldwin a fost surprinsa purtand un inel cu un diamant gigantic pe deget.

Dupa o perioada, s-a aflat faptul că artistul a comandat un inel special pentru iubita sa, care l-a costat nu mai puţin de 500.000 de dolari.

Victoria si David Beckham

Nici David Beckham nu se poate abtine din a-i oferi soţiei sale cadouri scumpe şi extravagante. În cei douăzeci de ani de căsnicie, cu siguranţa au avut ocazii diverse de a-si oferi cadouri nepretuite.

Ei bine, Beckham i-a oferit Victoriei nu mai puţin de 14 inele de logodna diferite de-a lungul anilor. Cu siguranţa colecţia acesteia va creşte din ce în ce mai mult, pentru a-si aminti întotdeauna de primii ani ai relaţiei lor, indiferent de varsta.

Brad Pitt si Anjelina Jolie

Sa ne întoarcem puţin în timp şi să ne amintim de unul dintre cele mai populare cupluri de la Hollywood. In 2011, când Brad Pitt şi Angelina Jolie încă formau un cuplu, actorul i-a oferit iubitei sale portretul lui Winston Churchill. Sigur, nu pare atat de impresionant acum, însă valoarea pe care Pitt a plătit-o pentru acest tablou este de aproximativ 2,95 milioane de dolari.

Kanye si Kim

Acest cuplu este renumit pentru cadourile extravagante pe care şi le fac unul altuia. Insa, Kanye a intrecut asteptarile oricui cu acest cadou emoţionant pentru soţia sa.

Pentru aniversarea de 40 de ani a vedetei, aceasta a fost surprinsă de soţul ei cu o holograma cu tatăl sau, Robert Kardashian. Acesta a decedat în urma cu mai mulţi ani, insa, de ziua de naştere a fiicei sale, a reuşit să îi transmită cateva cuvinte emoţionante şi sa ii spuna cat de mandru este de femeia care a devenit, cu ajutorul rapperului.

Kanye le-a inclus în discursul lui Robert şi pe surorile lui Kim, asigurandu-se ca acestea se pot bucura impreuna de un cadou inegalabil. Cu siguranţa suntem cu toţii de acord cu faptul ca niciun cadou de milioane de dolari nu poate întrece acest gest memorabil si emotionant.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus