Skip to main content

COMUNICAT. 3 criterii esenţiale la care să fii atent atunci când alegi un cămin de bătrâni premium

 
COMUNICAT. 3 criterii esenţiale la care să fii atent atunci când alegi un cămin de bătrâni premium

COMUNICAT. Alegerea unui cămin de bătrâni premium pentru persoanele dragi în vârstă poate fi o sarcină dificilă. Va trebui să identifici un centru pregătit să asigure servicii medicale de calitate, dar şi un nivel de compasiune adecvat care poate influenţa bunăstarea zilnică a seniorului din familia ta.

Publicitate

Ofertele disponibile pot varia destul de mult, motiv pentru care trebuie să faci alegerea finală în funcţie de toate nevoile unice ale vârstnicului.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Dacă ai nevoie de ajutor pentru a selecta căminul de bătrâni premium potrivit, iată trei criterii esenţiale la care ar trebui să fii atent atunci când evaluezi opţiunile disponibile.

1. Tipul de cameră

Pentru a te asigura că vârstnicul din familia ta care necesită un anumit nivel de asistenţă zilnică beneficiază de tot confortul necesar, ar trebui să ai în vedere în primul rând tipul de cameră.

Sunt preferabile azilele de bătrâni care oferă condiţii similare celor regăsite în cadrul unui hotel de cinci stele. Optează pentru camere spaţioase cu 1, 2, 3 sau 4 paturi speciale care dispun de grupuri sanitare adaptate nevoilor persoanelor în vârstă, televizor, telefon şi aer condiţionat reglabil.

Totodată, pentru un acces facil atât în cameră, cât şi în alte zone ale căminului precum sala de mese sau curtea interioară, este bine să existe şi un lift interior. Pentru a decide ce cameră este potrivită, poţi programa o vizionare a disponibilităţilor. Astfel, vei putea ţine cont inclusiv de atmosfera de care bătrânul se va bucura. O astfel de opţiune este căminul de bătrâni de lux Affinity Domenii Plaza, localizat în centrul Bucureştiului.

2. Nivelul de servicii medicale asigurate

Dacă seniorul drag se confruntă şi cu anumite probleme de sănătate, este important să te asiguri că serviciile medicale oferite sunt adaptate nevoilor sale. Un pachet personalizat caracteristic căminelor de bătrâni premium include nu doar asistenţă medicală 24/7, administrarea adecvată a medicaţiei şi monitorizarea tensiunii arteriale sau a pulsului, ci şi servicii suplimentare precum:

● Consultaţii zilnice asigurate de un medic primar generalist şi de specialitate atunci când este cazul (inclusiv psihologice);
● Recoltarea de probe pentru analize medicale;
● Asigurarea unei diete personalizate de către un nutriţionist cu experienţă, lucru care poate fi necesar pentru a evita agravarea afecţiunilor diagnosticate;
● Însoţire la spital dacă este necesar;
● Recuperare medicală atunci când este cazul;
● Şedinţe de kinetoterapie şi fizioterapie pentru menţinerea mobilităţii;
● Suport în identificarea serviciilor stomatologice necesare.

3. Activităţile incluse

O stimulare cognitivă adecvată este esenţială pentru ca vârstnicul să nu devină izolat şi să se bucure de o calitate a vieţii cât mai bună. Din acest motiv, un alt criteriu la care ar trebui să fii atent este reprezentat de activităţile recreative şi sociale asigurate.

Un cămin de bătrâni premium care îşi doreşte să fie ca o doua casă pentru rezidenţii săi va organiza inclusiv:

● Jocuri de societate care promovează interacţiunile sociale;
● Terapii ocupaţionale care binedispun, dar sunt esenţiale şi pentru îmbunătăţirea funcţiilor cognitive;
● Serate muzicale sau petreceri cu ocazia zilelor de naştere sau a anumitor sărbători religioase;
● Plimbări în aer liber atunci când este posibil;
● Spaţii dedicate pentru vizitele familiei şi prietenilor.

Există şi centre de îngrijire a bătrânilor premium care oferă inclusiv facilităţi de lux precum o zonă de spa şi saună, o piscină interioară ideală pentru gimnastică acvatică sau o terasă amenajată pe acoperiş. Prin urmare, seniorul drag va beneficia de toate condiţiile necesare pentru a se bucura de o bătrâneţe liniştită şi plină de activităţi care pot contribui la menţinerea sănătăţii fizice şi mentale.

Dacă eşti în căutarea unui cămin de bătrâni premium în Bucureşti, asigură-te că faci alegerea potrivită ţinând cont în special de tipul camerei pentru care poţi opta, varietatea de servicii medicale incluse şi activităţile recreaţionale şi de socializare disponibile.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus