Skip to main content

COMUNICAT. Campanie Acorda o Noua Viata Pantofilor Tai: Donează-i organizaţiilor de caritate care sprijină refugiaţii ucraineni şi alte persoane aflate în nevoie

 
COMUNICAT. Campanie Acorda o Noua Viata Pantofilor Tai: Donează-i organizaţiilor de caritate care sprijină refugiaţii ucraineni şi alte persoane aflate în nevoie

COMUNICAT. Există în garderoba ta pantofi pe care nu-i mai porţi? Acum le poţi oferi „a doua viaţă” prin donarea lor către refugiaţii ucrainieni şi alte persoane care au nevoie.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Tot ce trebuie să faci este să aduci pantofii uzaţi la un magazin CCC. Acceptăm încălţăminte de orice mărime, brand şi croială. Pantofii ar trebui să fie într-o stare adecvată utilizării, astfel încât, odată dezinfectaţi, să poată fi distribuiţi celor care au nevoie cât mai curând posibil.

În prezent, în fruntea listei de nevoi se află cizmele de toamnă/iarnă şi pantofii sport pentru femei şi copii.

Căutând să sprijine cetăţenii Ucrainei în această perioadă dificilă, Grupul CCC a decis să-şi extindă campania „Acordă o Nouă Viaţă Pantofilor Tăi” pe piaţa din România.

Campania constă din strângerea, împrospătarea şi împărţirea pantofilor către cei care au nevoie.

În raport cu evenimentele care se petrec acum în Ucraina, încălţămintea primită de Grupul CCC în această săptămână va fi dăruită şi către refugiaţi.

Campania este derulată în parteneriat cu Spa Shoes, o companie profesională de dezinfecţie a încălţămintei. În prezent, în fruntea listei de nevoi se află cizmele de toamnă/iarnă şi pantofii sport pentru femei şi copii.

Având în vedere situaţia excepţională, vă încurajăm să donaţi încălţăminte în stare cât mai bună.

Pantofii uzaţi pot fi donaţi în toate magazinele CCC din Bucureşti, Cluj Napoca şi Suceava.

„Oamenii din Ucraina sunt prietenii şi colegii noştri. Acesta este motivul pentru care noi, cei de la CCC Group, luăm măsuri active pentru a ajuta.

Prin intermediul organizaţiilor de caritate, am donat refugiaţilor peste 15 mii de perechi de încălţăminte noi, iar alte câteva mii vor fi donate în curând.

Săptămâna acestea, cei aflaţi în nevoie au primit îmbrăcăminte, pături şi articole de uz zilnic. În plus, am lansat programe de sprijin pentru angajaţii noştri ucraineni şi mulţi colegi de-ai noştri sunt implicaţi activ în serviciul de voluntariat. Ştim cât de important este să ajutăm.

Prin urmare, dorim să oferim şansa pentru implicare în campania #AcordaONouaViataPantofilorTai tuturor celor care au dorinţa de a sprijini poporul Ucrainei, dar nu numai”, declară biroul de presă al Grupului CCC.

„Vă încurajăm cu tărie să vă alăturaţi.”

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus