Skip to main content

COMUNICAT. Întâmpină primăvara în stilul „Girls Just Want To Have Fun” de la Jenny Fairy

 
COMUNICAT. Întâmpină primăvara în stilul „Girls Just Want To Have Fun” de la Jenny Fairy

COMUNICAT. Pe sunetele unuia dintre cele mai vesele hituri ale tuturor timpurilor - „Girls Just Want To Have Fun” din anii '80 a lui Cyndi Lauper - supermodelul Jill Kortleve anunţă colecţia Jenny Fairy primăvară-vară 2022 plină de culoare, energie şi optimism.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Excursie cu prietenii, weekend la cabana de lângă lac, primele zile calde petrecute în natură - aşa începe cea mai bună aventură a sezonului. Într-o călătorie de vis, dansezi pe iarbă, împleteşti ghirlande ca la Coachella şi te bucuri de un picnic cu prietenii.

Campania Jenny Fairy „Girls Just Want To Have Fun”, filmată în ritmul hitului lui Cyndi Lauper, te molipseşte de optimism. Cine nu şi-ar dori să se mute într-un loc în care timpul trece mai încet, soarele nu apune niciodată şi muzica răsună pe fundal?

Atmosfera jovială, plină de bucurie şi spontaneitate a fost surprinsă de Dario Catellani, ale cărui fotografii au apărut în „WSJ. Magazine”, „Le Monde” sau „Purple”.

GALERIE FOTO. Campania Jenny Fairy în imagini

Fotograful este cunoscut pentru perspectiva sa originală - subiectele sale sunt uneori exagerate, alteori acordă atenţie doar detaliilor şi îi place să se joace cu proporţiile. Estetica lui este împărtăşită de stilistul Ondine Azoulay, care iubeşte vibraţiile grunge, pop şi rave ale anilor 90.

Cea mai mare vedetă a campaniei este Jill Kortleve, clasată printre primele 50 de modele din lume de către models.com.

Seducătoarea olandeză tocmai a apărut la show-urile Haute Couture Chanel şi Valentino şi în campania Alexander McQueen. Alături de ea se afla androgina austriacă Greta Hofer, tot direct de la show-urile Dior si Valentino de la Paris, Babette Strijbos, care cu buclele ei blonde arată ca o figură a anilor 80 şi starul în ascensiune Kukua Willims, care a apărut deja în sesiuni pentru ediţii internaţionale „Vogue” şi pe podiumul Erdem.

Fetele se joacă cu moda, purtând accesorii din colecţia primăvară-vară 2022. Lista de cumpărături a influenţatorilor include deja sandale colorate şi pantofi cu toc înalt în stilul Y2K, precum şi adidaşi masivi în estetica anilor 80.

În categoria genţilor se remarcă modelele tip borsetă matlasate, genţile tip „coş”, rustice, genţile în carouri în stil hippie şi genţile XS în culori îndrăzneţe.

Formele geometrice sunt şi ele unul dintre motivele cheie ale colecţiei - genţile ovale cu lanţ vin în nuanţe intense care vestesc primăvara, precum rozul bomboanelor pudrate sau verdele naturii ce prinde viaţă. Alte modele, pe care le vom iubi mai ales în perioada verii, la mare, au fost îmbrăcate în nuanţelor piersicilor, bananelor sau portocalelor. 

Unele modele de încălţăminte sport combină culori contrastante, altele au dimensiuni exagerate, în timp ce altele păstrează un aer retro, cu suprafeţe monocrome.

Nu putem uita de mocasinii chic, care te duc cu gândul la o plimbare printr-un oraş italian. În sezonul mai cald vom păşi în sandale simple, care vor funcţiona la fel de bine cu un look total din denim sau cu o rochie de in.

Colecţia Jenny Fairy SS22 este acum disponibilă în magazinele CCC, pe www.ccc.eu şi în aplicaţia CCC.

Fotografii: Dario Catellani
Styling: Ondine Azoulay
Machiaj: John MacKay
Păr: Pasquale Farrente
Scenografia: Robert Doran
Modele: Jill Kortleve, Greta Hofer, Babette Strijbos, Kukua Williams, Noel Berry
Producţie: Warsaw Creatives

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus