Skip to main content

COMUNICAT. Cele mai bune campanii de in-game advertising, premiate la Gaming Video Awards 2023 de THINKDIGITAL

 
COMUNICAT. Cele mai bune campanii de in-game advertising, premiate la Gaming Video Awards 2023 de THINKDIGITAL

COMUNICAT. Într-o piaţă locală care înregistrează nu mai puţin de 8 milioane de jucători activi, THINKDIGITAL continuă să promoveze advertisingul în jocuri (in-game advertising).

Publicitate

Compania operează, de altfel, prima şi singura reţea de digital media din România care oferă acest nou canal de expunere clienţiilor şi agenţiilor de media.

O nouă categorie, Cea mai bună campanie in-game advertising”, a fost inclusă, în premieră, ca o secţiune separată susţinută de THINKDIGITAL în competiţia Gaming Video Awards.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Evenimentul, organizat de Dăescu-Borţun-Olteanu cu sprijinul VODAFONE şi GEORGE - BCR, s-a derulat pe parcursul mai multor săptămâni, gala finală având loc pe 22 noiembrie.

Cine sunt câştigătorii categoriei Best In-Game Advertising?

Marii câştigători ai secţiunii au fost Kaufland, cu campania Grand Job Experience, realizată de V8 Interactive şi Nexus Gaming.

Momentul decernării de către Dragos Stanca, partener THINKDIGITAL, a premiilor la categoria best in-game advertising campaign poate fi vizionat aici

Primele campanii in-game advertising din România

  • Dar cum arată astfel de campanii?

Iată mai jos două exemple: Fanta (agenţie media: Essence Mediacom) şi KFC (agenţie media: McCann)

Iuliana Penciu, director de strategie media al reţelei THINKDIGITAL:

“După cum se poate observa cu uşurinţă, campaniile de in-game advertising se pot derula şi implementa foarte uşor declinând concepte din online display sau digital OOH.

Experienţa este foarte asemănătoare cu digital out of home, însă într-un format ce precede publicitatea în medii digitale de tip metavers”

Compania a anunţat recent - detalii, aici - că va oferi spaţii de advertising nativ şi non-intruziv în nu mai puţin de 225 de jocuri noi. 

Astfel, portofoliul total a crescut la peste 400 de titluri, cu un reach potenţial suplimentar de 2,7 milioane de jucători activi în România.

Care sunt rezultatele unor campanii derulate prin acest nou canal?

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

sus