Skip to main content

COMUNICAT. Campionatul Mondial de Esports – Digital Throne anunţă al doilea val de artişti: B.U.G. Mafia, Carla’s Dreams şi Subcarpaţi vin la Iaşi pe 1-3 septembrie

 
COMUNICAT. Campionatul Mondial de Esports – Digital Throne anunţă al doilea val de artişti: B.U.G. Mafia, Carla’s Dreams şi Subcarpaţi vin la Iaşi 
pe 1-3 septembrie

COMUNICAT. Line-up-ul mult aşteptatului Campionat Mondial de Esports – Digital Throne se conturează cu unele dintre cele mai importante nume de pe scena naţională şi internaţională a muzicii dance, pop şi rap.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Alături de artiştii internaţionali anuntaţi deja, Lost Frequencies, JP Cooper şi Tom Odell, pe scena festivităţii de închidere a Campionatului Mondial de Esports vor urca B.U.G. Mafia, Carla's Dreams, Alternosfera, Subcarpaţi, Spike şi Filarmonica “Moldova” din Iaşi. Concertele au loc pe 1-3 septembrie, pe esplanada Palatului Culturii din Iaşi. Biletele early bird pentru cele trei zile de concerte, în valoare de 150 Lei, mai pot fi achiziţionate până pe 20 iulie.

B.U.G. Mafia vine la Iaşi în anul în care aniversează 30 de ani de la înfiinţare, Carla’s Dreams va cânta hiturile care l-au consacrat, “Sub pielea mea” şi „Acele mele”, dar si piese noi precum “ae”, iar grupul Subcarpati va face să vibreze zona Palas din Iaşi cu mixul lor de folclor, hip-hop si electro. Filarmonica “Moldova” din Iaşi va intrepreta melodii adaptate după coloane sonore din jocuri celebre sau filme SF.

B.U.G. Mafia, Carla's Dreams, Alternosfera, Subcarpaţi, Spike şi Filarmonica “Moldova” din Iaşi se alătură celorlalţi artişti români confirmaţi până în acest moment, Delia, The Motans, Connect-R & Johny Romano şi Deliric x Silent Strike w. Muse Quartet & CTC.

GALERIE FOTO

[foto gallery]

Artiştii internaţionali şi naţionali care vor completa line-up-ul Digital Throne vor fi anunţaţi la începutul lunii august.

Digital Throne este festivalul de 10 zile ce transformă Iaşiul în capitala globală a sportului digital, artei, educaţiei şi divertismentului, care are loc între 24 august şi 3 septembrie şi care va găzdui, printre multe alte evenimente conexe, finalele Campionatului Mondial de Eports şi festivalul Comic Con.

Comic Con în cadrul Digital Throne

Digital Throne va aduce la Iaşi Comic Con, eveniment dedicat fanilor benzilor desenate, animaţiilor, jocurilor video, şi serialelor TV. La Comic Con vor fi prezenţi artişti şi actori cunoscuţi din filme şi pop culture. Şi-au anunţat participarea la Comic Con Iaşi Henry Ian Cusick, unul dintre cei mai prolifici actori de la Hollywood, cunoscut pentru rolul lui Desmond din Lost, Marcus Kane din The 100 sau Stephen Finch din Scandal şi Sebastian Roche, cunoscut pentru rolul îngerului Balthazar din serialul fenomen Supernatural.

Lor li se alătură Luka Peroš, ce l-a jucat pe Marseille în serialul-fenomen La Casa de Papel, Naomi Grossman, cunoscută pentru rolul personajului Pepper din antologia horror

American Horror Story şi Nikola Djuricko l-a jucat pe Yuri Ismaylov în cel de-al patrulea sezon Stranger Things.
Fanii vor avea şansa de a-şi cunoaşte actorii favoriţi, de a se fotografia individual cu ei, de a obţine autograful lor personalizat şi de a purta discuţii live în cadrul panel-urilor de

Q&A, de unde pot afla şi amănunte neştiute de pe platourile de filmare.

Finalele Campionatului Mondial de Esports

Digital Throne găzduieşte cea de-a 15-a ediţie a Campionatelor Mondiale de Esports. Competiţia, organizată de Federaţia Internaţională de Esports, va reuni cei mai mulţi jucători pe care i-a avut vreodată la start orice eveniment de profil organizat până acum în lume. Peste 700 de jucători din 120 de ţări se vor înfrunta la şase dintre jocurile competitive de top ale momentului  - Counter Strike: Global-Offensive, Dota 2, eFootball, Tekken, Mobile Legends şi PUBG Mobile.

Valoarea premiilor puse la bătaie este de 500.000 dolari, cel mai mare prize pool pe care un Campionat Mondial l-a avut vreodată. Premiile vor fi adjudecate în urma celor aproape 500 de meciuri pe care turneul final de la Iaşi le va găzdui timp de o săptămână.

Bilete şi acces

Preţul abonamentelor la festivitatea de închidere a Digital Throne (1-3 septembrie) este următorul: până pe data de 20 iulie, preţul abonamentului pentru cele 3 zile este de 150 Lei. Până în ziua evenimentului acesta va fi de 220 Lei. Abonamentul achiziţionat direct la festival va avea un preţ de 250 Lei.

Biletele pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro şi entertix.ro.

Accesul la finalele Campionatului Mondial de Esports este gratuit.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe www.digitalthroneiasi.ro

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus