Skip to main content

COMUNICAT. Reprezentativa României se califică în sferturile competiţiei de CS:GO la Campionatul Mondial de Esports

 
COMUNICAT. Reprezentativa României se califică în sferturile competiţiei de CS:GO la Campionatul Mondial de Esports

COMUNICAT. A treia zi a Campionatului Mondial de Esports a fost sub semnul CS:GO. În timp ce naţionala de fete abia a început turneul, băieţii au jucat în optimile competiţiei împotriva Cehiei.

Publicitate

În faţa suporterilor români adunaţi la scena principală amplasată în zona Palas din Iaşi, echipa masculină de CS:GO a făcut un meci mare. Ai noştri au câştigat prima hartă cu 16-9 şi fără niciun fel de emoţie, având la un moment dat chiar un avantaj de 13 runde în faţa adversarilor. Emoţiile au apărut, însă, în sufletul fanilor odată cu înfrângerea de pe harta 2 pe care chiar ai noştri au ales-o.

Ce a urmat pe Mirage, harta decisivă, poate fi expus cu lejeritate într-un muzeu al Esportului românesc. Tricolorii au condus cu 10-5 şi cu 11-7, dar cehii păreau să revină uşor-uşor în partidă şi au egalat la 11, moment în care “XELLOW” a reuşit să ne aducă două runde cruciale printr-un 1 vs 1 şi un 1 vs 3!. România a închis partida cu 16-13 şi trecem astfel în sferturile turneului, acolo unde vom întâlni Suedia vineri de la ora 16:30 tot pe Main Stage.

La CS:GO feminin, acolo unde meciurile au fost jucate la Sala Polivalentă din Iaşi cu uşile închise, situaţia nu a stat la fel de roz. „Ana”, cea mai bună jucătoare din lume, alături de colegele sale „Icy”, „meli”, „ratons“ şi „Emmy”, au pierdut meciul de debut în mod dramatic împotriva Australiei. La scorul de 1-1 la hărţi, cele două echipe au fost greu de separat pe harta decisivă care a avut nevoie de multiple prelungiri. Din păcate, tricolorele nu au reuşit să se folosească de cele două “runde de meci” pe care le-au avut şi au pierdut cu 22-25.

Meciul care a durat mai bine de 4 ore era doar începutul unui maraton pentru selecţionata României, însă, deoarece au mai urmat şi partidele împotriva Poloniei şi Argentinei. Chiar dacă am învins Polonia într-un meci care, de asemenea, a avut nevoie de hartă decisivă, oboseala şi-a spus cuvântul în tabăra noastră împotriva sud-americanelor şi tricolorele s-au văzut învinse cu 0-2.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Cu palmaresul de o victorie şi două înfrângeri după prima zi, româncele au şanse minime de calificare. Avem nevoie nu numai să câştigăm meciul de astăzi de la ora 16:00 împotriva Egiptului, dar şi de rezultate favorabile în alte două partide pentru a intra în calculele pentru semifinale.

Astăzi încep competiţiile de PUBG Mobile şi Mobile Legends Bang Bang şi, de asemenea, continuă competiţia de Dota 2 acolo unde ultimele 6 naţionale rămase în concurs sunt Myanmar, Iordania, Mongolia, Kirghizstan, SUA şi Indonesia.

La PUBG, reprezentaţii României, “DORIN”, “OCTAVIAN”, “Exo” şi “Kapahala”, au început drumul către medalii astăzi de la ora 13:00, în timp ce naţionala de Mobile Legends joacă astăzi împotriva Senegal şi mâine împotriva selecţionatelor din Brazilia şi din Arabia Saudită.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

 

 

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus