Skip to main content

COMUNICAT. Campionii sănătăţii aleargă pentru terapia copiilor cu autism

 
Crosurile pentru copii şi părinţi Campionii Sănătăţii au loc în parcul Al Ioan Cuza, din Bucureşti, sâmbătă, 14 mai, de la ora 10:00. Sursa foto: Asociaţia Autism Voice
Crosurile pentru copii şi părinţi Campionii Sănătăţii au loc în parcul Al Ioan Cuza, din Bucureşti, sâmbătă, 14 mai, de la ora 10:00. Sursa foto: Asociaţia Autism Voice

COMUNICAT. După 2 ani de pandemie, în care sedentarismul şi creşterea în greutate a copiilor a atins cote alarmante, Crosurile pentru copii şi părinţi Campionii Sănătăţii reîncep cursa către sănătate, în parcul Al Ioan Cuza, din Bucureşti, sâmbătă, 14 mai, de la ora 10:00. Copiii legaţi de mâna părinţilor vor alerga pentru a strânge fonduri atât de necesare copiilor cu autism, din Asociaţia Autism Voice.

Publicitate

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Peste 10.000 de părinţi şi copii au alergat încă din anul 2010 în Crosurile pentru copii şi părinţi Campionii Sănătăţii, eveniment organizat de Asociaţiile EMOVERE, Elite Running şi RO CLUB MARATON. Anul acesta s-a alăturat organizatorilor Asociaţia Autism Voice, prima asociaţie specializată în recuperarea copiilor cu autism, care a introdus în România posibilitatea formării specializate ABA a terapeuţilor.

Pentru cei 400 de copii cu autism ai Autism Voice terapia este vitală. Pentru a oferi o şansă acestor copii fiecare cuplu înscris în cursele Campionii sănătăţii este invitat să doneze 30 lei, primind în schimb medalie şi diplomă de Campion al sănătăţii, mere sănătoase şi încurajări de la public şi fetiţele Irinuca, simbolul asociaţiei EMOVERE.

Aflate la cea de a XII - a ediţie Crosurile pentru copii şi părinţi Campionii Sănătăţii vor avea loc în Parcul Al Ioan Cuza din Bucureşti, la intrarea de la intersecţia străzilor Baba Novac şi Câmpia Libertăţii, în spatele statuii lui Al. Ioan Cuza, pe aleea principala.

Întrecerile vor avea starturi separate, în funcţie de vârstă copilului:
• copii cu vârste cuprinse între 2 – 3 ani fete/băieţi
• copii cu vârste cuprinse între 4 – 5 ani fete/băieţi
• copii cu vârste cuprinse între 6 – 8 ani fete/băieţi
• copii cu vârste cuprinse între 9 – 11 ani fete/băieţi

În pauza dintre curse şi premiere copiii vor avea parte de un spectacol de teatru cu Doamna Măr şi păpuşa Irinuca, de un moment de dans şi muzică pe gustul lor cântată de copiii de la Contrapunct, de sport şi joacă cu actorii trupei Coloricii şi de poze cu Domnul Porumb, prietenul celor mici, totul fiind gratuit.

Înscrieri în curse se pot face aici.

Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei Sectorului 3 Bucureşti şi Itsy Bitsy FM.
Parteneri: Bonduellle, Wind Discovery, Froopt, La Fântâna, BS Prinţ, Eisberg România. 

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi freelancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus