Skip to main content

COMUNICAT. Canal 33 HD lansează podcastul politic 3X3 cu Ion Cristoiu

 
COMUNICAT. Canal 33 HD lansează podcastul politic 3X3 cu Ion Cristoiu

COMUNICAT. Începând cu 5 decembrie Alexandru Răducanu, fondatorul postului Canal 33 HD şi celebrul jurnalist Ion Cristoiu sunt protagoniştii podcastului de analiză politică internă 3X3 cu Ion Cristoiu, care va putea fi urmărit, live, în fiecare marţi de la ora 21.15 pe canalul de YouTube al postului (https://www.youtube.com/@Canal33Romania)

Publicitate

Lansat la scurtă vreme după demararea colaborării cu Maestrul Cristoiu, noul produs media al Canal 33 Network se va centra pe detalierea informaţiilor care fac subiectul rubricii săptămânale “Clasamentul lui Cristoiu” de pe siteul televiziunii www.canal33.ro, căreia i se adaugă un Top 3 al personalităţilor săptămânii şi comentarii asupra Clasamentului evenimentelor, apariţiilor de excepţie şi personalitaţilor din lumea presei.

Nota Paginademedia.ro: În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament plătit.

Alexandru Răducanu, fondator Canal 33 Network

“Podcastul politic 3x3 cu Ion Cristoiu îşi propune să întregească paleta de produse mediatice ale Canal 33 Network care au în atenţie scena politică românescă, personalităţile ei şi acţiunile lor. Subiectele şi subiecţii săptămânii sunt atent selectaţi de Maestrul Ion Cristoiu şi dezbătute cu curaj, responabilitate şi usoară ironie, atribute ce caracterizează intervenţiile celebrului nostru editorialist.

Imaginat să devină un podcast relevant pentru cei interesaţi de actualitatea politică, îşi va orienta atenţia spre vorbele şi mai ales faptele celor care modelează destinul României aici, în lume sau în forurile internaţionale. Vă invit să urmăriţi premiera din 5 decembrie şi să alegeţi Subscribe pentru a fi la curent cu cele mai interesante 9 subiecte ale săptămânii”.

Prima editie a podcastului 3x3 cu Ion Cristoiu, difuzat de Canal 33 HD cu titlul “Sindromul american la PSD” poate fi urmărită aici.

Canal 33 HD este post de televiziune independent, difuzat pe toate reţelele de cablu şi online, în lista Must Carry din 2020.

Programul staţiei încurajează gândirea critică, independentă şi spiritul antreprenorial în sensul larg, de asumare a responsabilităţii pentru propria viaţă şi pentru dezvoltarea personală, profesională si spirituală.

Emisiunile sale sunt realizate de profesionişti cu reputaţie în domeniile din care provin şi sunt axate pe analize de actualitate social-politică românească şi europeană, pe dezbateri pe teme ce privesc dezvoltarea economică, antreprenoriatul, cariera, implicarea socială si performanţa.

Canal 33 HD - cu sloganul "Televiziunea care te inspiră" - urmăreşte să repună la locul meritat în societate valorile autentice şi să fie o sursă de informaţii actuale, de inspiraţie pentru progres, creativitate, prosperitate şi împlinire personală, precum şi pentru dezvoltarea spiritului de comunitate şi colaborare.

Ce este secţiunea COMUNICATE:

În secţiunea COMUNICATE sunt prezentate comunicatele companiilor care se înscriu, pe baza unui abonament lunar. Este deschisă atât companiilor, cât şi free-lancerilor care doresc să îşi promoveze serviciile pe care le oferă.

Detalii, la [email protected]

Autor: Comunicat publicitatepaginademedia.ro
viewscnt

sus